0 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,604 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar günaydın gününüz aydın olsun okula giden yavrulara rabbim zihin açıklığı versin inşallah  <3  (AMİN) 

Biricik eşime hediye aldım ben razıyım Allah'ta razı olsun aylardır ailecek bir sınavdayiz biliyorsunuz (rabbim beterinden korusun beterin beteri var ) ben sağlıkla eşim sabırla evladım annesiz babasiz evinden uzakta bir şekilde sınandik bitmedi ama olsun bunada hamd olsun ♥️ yeri geldi bezlendim yeri geldi çorbami icemeyecek durumdaydim ama bir kere of demedi Allah affetsin (AMİN) psikolojim o kadar bozulmuştuki laflarimla işkence çektirdim adama dönüp bir kere kalbimi kırmadi sarıldı motive etmeye çalıştı hep destek oldu  bende kendime birşeyler bakıyordum kendime almaktan vazgeçtim 

EŞİME BU TAKIMI ALDİM İHTİYAÇIDA VARDI ÜZERLERİNE ADI SOYADI YAZILACAK 

NOT OLARAK BUNU YAZDİRDİM 

Herkesin sabah kalkıp güne başlamak için bir motivasyonu vardır. Benim de hayata başlamak için motivasyonum var; sen! İyi ki varsın!

SENİ ÇOK SEVİYORUM SEVGİLİM 

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(3,800 puan) tarafından

Güle güle kullansın inşallah ve çok daha sağlıklı zamanlarda el ele daha güzel günleriniz olsun Büşra:)

(6,604 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ rabbim cümlemizin evini huzurla doldursun
-Reklam-
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Geçmiş olsun, mutluluğunuz daim olsun inşallah 
(6,604 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun cümlemizin inşallah
0 oy
tarafından
İyi dusunmussun. Gerçekten çok takdir ettim abiyi. Seni zor durumda yalnız bırakmadı.  Sahip çıkmış.  

Güle güle kullansin
(6,604 puan) tarafından
Asla bırakmadi cnm işe bile gitmedi ben bakarım karımı dedi

Çok teşekkür ederim
tarafından
Kıymetini bil.  Biliyorsundur zaten :)
(6,604 puan) tarafından
Çok şükür cnm ikimizde biliriz buna şüphemiz yok kendi mutluluğumuz icin ailelere bile rest çekmiş bir ciftiz
0 oy
(6,029 puan) tarafından

Daha sağlıklı huzurlu günlerde beraber olun inşallah. Ben de almıştım eşime güzel oluyor sevinir :)

İlgili sorular

+10 oy
10 cevap 466 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,433 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 1,293 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,433 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 481 göst.
4 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,844 soru