0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (247 puan) tarafından
Kızlar vücudunuzu sıkılaştırmak ve şekil vermek için evde mi spor yapardınız yoksa salonu mu tercih ederdiniz? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
spor salonu. evde3 gün oluyor sonra kalıyor :) 
(247 puan) tarafından
Demi ya eşim aynılalarını evde de yaparsın dablların falan var ama genede sen bilirsin diyor
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Evde kaytarma oluyor salonda daha disiplinli olur. Gerçi ben salondada kaytarıyorum :))
(247 puan) tarafından
Yapma bunu kendine :D
0 oy
tarafından
Ben 6 hafta gittim spora gerisini evde devam ettim hala da ediyorum 1 yılı geçti düzene girdi 
(247 puan) tarafından
Başarılarının devamını diliyorum canımm
tarafından
Teşekkür ederim canım ben de sana bol bol azim diliyorum basaracagini da biliyorum
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Ya kişinin içinde olması gerekiyor disiplin şart sporda yoksa her iki türlü de kaytarma oluyor ikisinide deneyen biri olarak söylüyorum:) 
(247 puan) tarafından
Ya çok istiyorum spor yapıp doğumdan sonra bozulan vücudumu toparlamak evde ben yapamıyorum bugün yapıyorum yarın ya çocuğum durmuyor ya biri geliyor ya biryere gidiyorum hep kayıyor yani
(5,436 puan) tarafından
Ya şimdi benim hiç vaktim yok sadece akşamları yürüyüş çıkabiliyirum ama bekarken spor salonuna gidiyordum orda en azından şöyle avantajın olur spor hocalari hangi bölgeye ne kadar süre çalışman gerektiğini falan söylüyor ben zumba derslerine falan katılıyordum eğlenceli oluyordu hemde baya ter atılıyor:) giderim paramın hakkini da veririm diyorsan mutlaka salona git

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 356 göst.
+1 oy
5 cevap 314 göst.
10 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 784 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mavi kelebekk (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,301 cevap

334,102 kullanıcı

...