0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumun 7 dişi sıkıntılı 3 ü azı çekilmesi lazım dolgudan çıkmış artık dedi süt dişi kızlar oyuk baya kötü tedirginliğim dişleri kayarsa orda bidaha diş çıkmazsa fln ne yapmak doğru olur yaaa

2 Cevaplar

0 oy
(316 puan) tarafından
7 yaşında oğlum bizimde öyle canım..ama cektirmedik biz .iyi bakmaya çalışıyoruz..abur cubur yiyince ağrı yaoiyordu onu kestik..düşene kadar idare edicez böyle..eğer erken çekilirse kayma ve bozukluk oluyor ..
tarafından
Bizimki azı canım engec düşen dişler en kötü kırılır içi oyuldu iyice çünkü kırılınca da zor sürekli iltihap oluyor o dişi çektirip yer tutucu koydurcaz gibi görünüyor kayarsa da artık bilemiyorum
(316 puan) tarafından
Bizim de azilar canım..evet yer tutucu varmış onu araştırdım..çengel iğne gibi biisy..yemek yerken yada uyurken çıkarılıyor Muş..ondan da korktum yutar çıkar dişinden diye .o yüzden şimdilik idare edicez artık bizimde sürekli intihap oluyordu..çikolata kestik uzun zamandır sıkıntı yasamiyoruz
tarafından
Hayırlısı olsun canım bakalım Dr ne derse ona göre devam etcem bende bizim işlemler uyutup yapılacak bu arada
-Reklam-
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Bizde bu gün gittik 4.5 yaşında yarım kanallik 4 diş var 2 si kaplama diğerleri dolgu olacak bu gün 2 kanalı bir kaplamayı yaptı 
tarafından
Nasıl uyutarak mi canım kaplama derken o yaştaki çocuğa oluyor mu kaplama yaa

İlgili sorular

+5 oy
14 cevap 962 göst.
+2 oy
13 cevap 710 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 728 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.