Kızlar dün okumayan postumu okuyabilir. Bu sabah dayanamayıp kaynanamı aradım güya eltim bizi çağırdı iftara 6 saat kala da iptal edip kaynanamda olacak iftar dedi. Bu sabah kaynanamla konuştum ve kadın bana öyle bir şey yok iftarı ta baştan benim evde yapacağımız diye konuştuk dedi. Yani eltim bunu bile bile bir yalan uydurup pazartesi bendesiniz iftar için yazıyor halbuki sulalecek anlaştılar iftarı kaynanamda yapacağız diye. Hatta kaynim pazar akşamı 10 da eşime yazdı pazartesi annelerde hep beraber iftar yapacağız diye . Eltimde 2 saat sonra bana yazıyor yarın akşam bendesiniz iftara. Pazartesi öğlende güya kaynanam fikir değiştirmiş iftarı onda yapalım diyor 😂😂 akla bakar mısınız zehir gibi. Ben bu kadar sinsi bile düşünmemiştim eltim çağırdı son dk üşendi iptal edip daveti kaynanamlara pasladı diye düşündüm ama olay daha vahim 😂hiç eltimlerde iftar söz konusu gecmedi. Simdi siz söyleyin ben silsem eltimi hak mı. Daha konuşmayı düşünmüyorum. ***** yerine koyup, üstüne yalan söyleyip bizi kandırması. Hak değil mi
Gerçekten hem oruç tutup hemde buna kafa mı yormuş
Vallahi şok oldum. 40 yil düşünsem böyle bir şey uydurmak aklıma gelmez.
Bsver kalbini temiz tut
Soğuttu zaten daha görüşmem s.alak yerine hiç bu kadar konulmamıştım
Bunun için küsme saçma degilmi
Ama ***** yerine koymak değilde ne. Baştan kaynanamlarda iftar yapılacağı belliydi niye bir davet uyduruyor
Hiç gitmemek daha iyi bu eltilere güven olmaz
Cagirmiyor ki zaten mübarek. 9 aydır buraya taşındık eskiden uzaktık 1 kere çaya çağırmadı.
@Mrvgul zaten çağırmamış ya hiç, çağırmış gibi yapmış 😅😅hiç buyur etmediler demeyin diye uydurmuş 😂😂
Aynen 9 ayda hiç çağırmadı bi kere çaya bile mübarek ay geldi yalandan iftara çağırayım demiş onu da becerememiş yalanı ortaya çıkmış 😂😂
Değişik bı kafası var senin eltinin
Çok değişik gercek yüzünü görmüş oldum
Peki kaynana dedinmi din böyle böyle yaptı die
Peki siz dün kaynanna gitmedinizmi
Evet aradım konuştum bana hak verdi müsait bir zaman konuşacağım dedi
Hiç böyle bir olay olmamış gibi davranırdım konusu açıldığında da sen çağırdın sonra iptal ettin ya derdim geçerdim muhatap olmamak en iyisi belli ki ön planda olmayı konuşulmayi seviyor ona bu fırsatı vermezdim ben
Vallah ben yakın zamanda daha yan yana bile gelmem. O derece terbiyesizlik etti. Bayramın birinci günü değilde ikinci günü giderim kaynanamlara eltimi gormek bile istemiyorum.
Yani amaci neymiş onu anlamadım
Bende anlamadım. Yalandan çağırmış oldu işte.
@Mrvgul kız ben şöyle düşündüm acaba kendine güvenmiyor da öyle bir yalan mı uydurdu🤔
Hiç çağırmamis ya çağırmış gibi yapmış oda😬😂
Aynen sırf çağırdım olmadı diyebilmek için
Sebebi bu bence kendi eksikliğini bildiği için
Ben olsam yan yana geldiğimiz zaman söylerdim, vereceği cevabı çok merak ediyorum
Bir yandan hiç muhatap bile olmak istemiyorum artık cidden daha yüzünü bile göresim yok
Yalanını yüzüne vurur basarım engeli.
Bir daha yan yana bile gelmek istemiyorum
Yok canım mesaj olarak at ondan sonra engelle o cevap bile veremeden
Bunu yazdım "canım O günü sana gelemedik iftara içinde kalmıştır
Hangi gün gelelim başka bir gun ayarlayalım " Mesajı almıştır.
Bu mesajdan sonrası gelir zaten, o zaman yanlışını söylersin.
İroni zaten kiz asla bizi evine istemiyor.
Bence eltin iftara çağırıyormus numarasi yaptı. Son dakika kala iptal etti az uyanık değil haa:) siz ailede kac kişisiniz canim
Evde kac kişi yasiyosunuz
Herkes kendi evinde
2 eltiyiz
Hayir sen esin bide kac cocugun var
2 kızım var
Vay arkadas akla bak... kendi ayıbı. Bende onları çağırmazdım, kayinvalidemk cagirirdim. Anlardı.
Öyle yapacağım
2 eltiyiz bekar bir kaynım da var
Canım dünkü postu okudum madem baştan beri kaynananın evinde iftar yapılacak diye konuşulmuş ki kaynında eşine demiş kaynanan niye aramıyor seni niye gelmediniz gelin veya birkaç saat kala iftara gelmiyor musunuz falan diye sonuçta kaynananın evi yani arayıp bildirmesi lazım mesela kaynanamın evinde iftar olacaksa veya bir plan varsa kaynanam hepimizi tek tek arar söyler gelin diye haberiniz olsun der gelen gelir gelmeyen gelmez ben bizimkilere göre yorum yapıyorum bizden biri gelmesin mutlaka biri arar niye gelmediniz gelecek misiniz diye haber alırlar arasaydı senden haber alsaydı sende orda eltinin yaptığını söyleseydin herkesin için eltinin yalanı ortaya çıkardı
Evet kaynanam kaçte geleceksiniz demiş eşime o da gelmeyeceğiz çocuk hasta demiş (bu olaydan sonra daha gidesimiz yoktu).
Eltimin yalanı zaten ortaya çıktı kaynanama eltimin bana yazdığı mesajları gönderdim. Okudu gördü ama ortamı yumuşatmak için çok tepki vermedi
Genelde öyle oluyorlar zaten bişey demezler o da yaptığı kurnazlıkla kalır aklınca ortaya çıkmaz sanıyor bundan sonra mesafeni koru derim çok tehlikeli eltin benim de büyük eltim çok kurnazlık yapar ama kaynanam hep bize der aman kötü olmayın aman bişey demeyin ama ben mesafeliyim uzun zamandır çok konuşmuyorum bir araya gelince muhabbette girmiyorum o da farkında zaten tavrımın bana çok yanlış yaptı yalan söyledi
Aynen öyle tam nokta atışı yazdın. Kaynanam ortamı yumusatti iste o düşüncesiz takma üzülme ele güne karşı iyi olalım soğukluk olmasın gibi. Bende bunları diğer geline söyle dedim
Kayınin eşine söylemiş bide niye senin haberin yok
kaynanan baştan beri belliydi diyor e sana niye söylemediler
Eltin niye öyle yaptı ay bilemedim bu konudan anlamadım
Eltim rol oynadı iste. Kaynanamda buluşacaktik ama salağa yatıp beni çağırıyor güya. Ama hepsi oyun zaten iftarı kaynanamda yapacaktık
of *****.sacma seyler kendi calar kendi soyler acikcasi benim umrumda olmaz boyle seyler
Iste bende 3 gün düşünüp kafaya takarim maalesef. Neyse bugün hem kaynanamla konuştum hem eltimle yüzlestim içimi döktüm
Hahaahah Cook komik nasıl zamn ayırmış bunları yapmak icin
40 yil düşünsem böyle bir senaryo aklıma gelmez. Profesyonel oyuncu
Nasıl xiret etmiş 😂🤣😂🤣5🤣😂🤣😂 oruçlu oruclu
1,455,332 soru
23,881,687 cevap
321,377 kullanıcı