+2 oy
1,006 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından

Onceden zemin kattaydik hic dert degildi 5. Kata tasindik pencerelerden aşırı korkuyordum oğlum 1.5 yaşında tirmanma falan da basladi korkuluk yaptirmak hem maliyetli hemde uzun is bir suru usta gelcek etcek falan eşim bunu bulmuş aldik kendisi takti satan kişi de guzelce anlatti matkap yeterli oldu birde eski ev burasi pencereler demir hosumuza gitti bizimkilere iki tane yeterli oldu asla hareket etmiyor bunlarda demir elimle zorladim iyice araştirip bakabilirsiniz bence 

image

image

15 Cevaplar

+1 oy
(747 puan) tarafından

Simdi edirnede 2 yasinda ki bebek pencereden dusmus onun haberini okudum ve görmeyenler varsa diye post yukari ciksin istedim :( cok uzucu bir durum ya zemin katta otururken icim rahatti ama 5.katta ne kadar önlem alsam da aklim kaliyor hep 

-Reklam-
0 oy
(17,209 puan) tarafından
Nerelerde satiliyor canim bunlar. Balkona file düşünüyorum ama bu daha sağlamsa balkona yapabiliriz. 
(747 puan) tarafından
Trendyolda bulduk canim bizimde balkon kaldi oraya da düşündük ama parmakliklar arkasinda oturmak icimizi acmadi yükseltmeyi düşünüyoruz  
Satici erol kilitleri pratik korkuluk yaz bakalim cikar
(17,209 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum canım. Bakıyorum hemen.
0 oy
(7,870 puan) tarafından
Çok iyiymiş. Bizde bi bakalım. 
0 oy
tarafından
Ya canım bizde çok yüksek katta oturuyoruz bizede lazım nereden alabiliriz
(747 puan) tarafından
Biz iki pencereye 4 tane aldik yetti canım ben balkon olan camlara yapmadim balkona düşündük o zaman da bize de maliyetli geldi
(747 puan) tarafından
Kac tane penceren var ki
tarafından
Dolu kız balkonlqr dolu ay 12
(54,018 puan) tarafından
12balkon mu
tarafından
Canım klavye yanlış yazmış 3 balkon var 12 cam
0 oy
(3,005 puan) tarafından
AA ne kadar mantıklı aklımızda bulunsun
0 oy
tarafından
Ne güzelmiş bir bakayim bende 
0 oy
(803 puan) tarafından
ese bak biximki olsa idare et
(747 puan) tarafından
Allah razı olsun elinden her iş gelir rahat edelim diye de ugrasir cocuk düştükten sonra anlami yok valla benim en korktugum şey o an aklimi yitirebilirim
0 oy
tarafından

Buuu

image

bu canım 

(747 puan) tarafından
Bende bunlardan bakiyordum biraz daha bekleyeyim dedim sonra esim geldi bir gun olayi çözdüm falan dedi :) cunku bizi cok rahatsiz ediyordu bunlari taktik sabit korkuluk gibi duruyor tak çıkar da degil senin aldiklarin da mantikli biz pencereyi hep acik kullaniyoruz ondan boylesi daha iyi geldi
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
(2,924 puan) tarafından
Evin her camında ve teras kapısına bundan var. Cam açmiyorum nefessiz kaliyoruz resmen artik.
0 oy
(879 puan) tarafından
Valla tebrik ediyorum. Yararlı faydalı bilgi için.Böyle postlar görmek çok güzel. Allah bebeğinizi hep korusun. 
(747 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim bende bunu daha fazla nasil yayabilirim diye çok düşündüm bütün tanidiklara soyledim sonra burasi aklima geldi ondan yazdim umarim faydasi olur :)
0 oy
(730 puan) tarafından
Bende bunu yazmaya geldim fotoyu gördüm evim 13. Katta ev sahibi evin bütün camlarına bundan yaptırmış aşırı iyi , kızım on yaşında ama bende korkarım, bebeğim yedi aylık büyüyecek sonuçta sağlam yapıldığı sürece çok sağlam 
(747 puan) tarafından
Evet canim haraket dahi etmiyor bende inanmamıştım ama asiri iyi hosuma gitti kafam rahat artik :)
0 oy
tarafından
Çok iyi fikir ilk defa faydalı bı post gördüm burada tesekkur etmek isterim 
(747 puan) tarafından
Rica ederim canim ne demek bir cok kisinin çocuğu var faydam olduysa ne mutlu bana :)
0 oy
(6,811 puan) tarafından
Sağlam mi canım balkona istiyorum bizim de 3 kat hem kızım küçük hem de kedim var ama kedi geçer bunun arasından 
(747 puan) tarafından
Montaji guzel yapildi mi bu parca asla haraket etmiyor ama üstten ve alttan saglam tutturulmasi gerekiyor kedi icin cok da iyi olmaz ama cocuklar icin muhteşem bir sey
(6,811 puan) tarafından
Bence de çok güzelmiş
0 oy
(696 puan) tarafından
Gerçekten çok iyi bu demirler . Benim de 2 küçük çocuğum var . Bu demirleri taktık 1 sene olmuştur. Taktırana kadar yüreğim ağzımdaydı resmen. 5. Katta bizim evimiz de
(747 puan) tarafından
Surekli insan onu düşünüyor yalniz da birakilmiyor yazinda pencere kapali durulmuyor cok iyi esım gösterince cok guvenli gelmemisti bizde en fazla 1000 lira cope gider diye aldik baya sağlam
0 oy
tarafından
Çocuklarımın odasına şarttı korkuluk daha dün yine eşime korkuluk takalım demiştim eşime göstereyim hemen çok mantıklı bunlar 
(747 puan) tarafından
Evet canim saglam hem asla oynamiyor bizde cok arastirdik demir parmaklik yaptiracaktik son dk bunlari bulduk
0 oy
(54,018 puan) tarafından
aralari çok açık degil mi
(747 puan) tarafından
Fotoğrafta öyle gözüküyor ama acik degil kafasi sigmiyor
(54,018 puan) tarafından
he aman iyi bizim.balkon demirinden misafir cocugu gecirmisti kafayi annesi zor çıkarmıştı
(747 puan) tarafından
Ayy aman allah korusun
Tutup denedik o zaman :) sigmiyor
(54,018 puan) tarafından
iyi bari canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Linkin (23,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 181 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu