+1 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde (968 puan) tarafından

Boyun fıtığı baş dönmesi denge kaybı yapar mı? :(

11 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Günlerdir geçmeyen bas dönmelerim var kafayı yecegim yaa :’(((( yatağımda uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum oturarak uyuyacağım başım dönüyor hep hep :’( KBB nöroloji kardiyoloji hepsine gittim yok bişey peki neden döner bir bas 15 gündür kesintisiz :’(
(153 puan) tarafından
Genel cerrahiye randevu al canım.
(968 puan) tarafından
Beyin ve sinir hastalıklarına aldım birde canım :( boyun fıtığı mı nedir bu ya gerçekten bunaldım cidden :((
tarafından
Vertigo olmasin
(968 puan) tarafından
KBB gittim canım yokmuş öyle bişey
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Gözlerimizde bir problem olabilir mi acaba?? O da baş dönmesi denge kaybı yapabilir.
(968 puan) tarafından
Ben gözlük kullanıyorum zaten canım :(( uzağı göremiyorum gözlüklüyüm o sebepten ama basım dönüyo diye 2 gündür çıkardım yük gibi geliyor dayanamıyorum
(566 puan) tarafından
Bak evet gözlede ilğili olabilir kız kardeşim gözüne darbe almıştı geçici görme kaybı oldu göz tansıyonu çıktı.kulak taşıda oynamıştı vertığo işte oda tedavi ile düzeldi şükür
(153 puan) tarafından
Canım gittin mi nedenmiş baş dönmelerin sebebi bulundu mu?
(968 puan) tarafından
Gittim canım hiçbirsey yok hersey normal ama hala aynı durumdayım basım dönüyor artık bununla yaşamaya alışıyorum hayatımın bir parçası gibi devam ediyorum üzücü ama öyle kabullenmek zorundayım sanırım
(153 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabb'im şifa versin. Tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği var mı peki?
0 oy
(566 puan) tarafından
İleri derecede ise evet 
(968 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(566 puan) tarafından
Ha senmi idin kızz;)
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Ananı ağlatır canım şuan tam yazamıyorum sabah yazacağım inşallah 
(968 puan) tarafından
Boyun fıtığı bas dönmesi yapıyor mu yani :(
(1,541 puan) tarafından
Canım baş dönmesi yapıyor boyun tutulması yapıyor boyundaki kaslar gerilince gerilim tipi baş ağrısı oluyor oda mide bulantısı dahi yapıyor ben dünden bu yana robot gibi dönüyorum boynum tutuldu  sanki düşecekmişim gibi sallanıyorum otursam deprem mi oldu diyorum bi dengesizlik varki sorma
(968 puan) tarafından
Benim basım zerre agrımıyor ama sadece boynum ve omuzlarım agrıyor :( bu bas dönmesi için yarın 5. Doktora gidiyorum :( psikoloji kalmadı resmen
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Kulak kristalleei kaymıştır ,vertigo olabilir boyun fıtığı nasıldır bilmem de
(968 puan) tarafından
Ben KBB ye gittim zaten yokmuş öyle şey
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Bende var malesef dünyan dönüyor gibi oluyor
(968 puan) tarafından
Fıtıktan sebep mi :( cok geçmiş olsun ben hala nedenini cözmüs değilim :(
(2,559 puan) tarafından
Evet canım hem fıtık hem düzleşme mahvediyor şans eseri öğrendim bende sağlıkçıyım hadi genel kontrol yapalım dediler çalıştığım doktorlar öyle öğrenmiştim ama öğrendikten sonra zaten maşallah aldı başını gitti benim aklımda kulakta mı sıkıntı var acaba yada gözde mi sıkıntı oldu diye düşünürken fıtık çıktı başıma
(968 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun canım ne kadar sürdü :( hayatımı cok etkiledi gerçekten
(2,559 puan) tarafından
Vallaha halen devam canım kolay geçen birşey değil 4 sene felan olacak
0 oy
(4,316 puan) tarafından
Boyun düzleştmesi varsa ara ara yapar ,sürekli olmamakla birlikte 

Bende düzlesme ve fıtık var ,beyin sinir cerrahın git uygun ilaclar vereceklerdir 10 gün sonra egzersiz başlıyorsun düzenli yap epey rahatlatıyor belirtiler kayboluyor.
(968 puan) tarafından
İnsallah canım İnan bunun için cok dua ediyorum 15 gündür kafayı yiyorum hiç mi geçmez ya bas dönmesi kafamın içi hep dönüyo
(4,316 puan) tarafından
Kulak çınlaması yada kulakta motor sesi gibi ses vs var mi ,varsa vertigoda olabilir.
(968 puan) tarafından
Yok kulaklarımda hiç problem hissetmedim öyle basım desen zerre agrımıyor :( ama hep bir dönme hissediyorum özellikle yatakta sağa sola dönerken düşüyorum sanki ve hep sersem hissediyorum yürürken ayaklarım boşluğa gidiyor dengem yok boyun ve omuzlarımda agrı var diye şüphelendim fıtıktan:(
(4,316 puan) tarafından
Sen kan degerlerinede bir baktir ondan olabilir kansızlık için, birde demir ve b12 önce bunlara baktir.
(968 puan) tarafından
Onlarada baktırdım canım kan değerim 13 çıktı b12 198 çıktı cok azalmamış dedi doktor hap verdi zaten. Kan değerlerim cok iyi çıktı. Yarın tansiyon holter de takılıcak 1 gün boyunca kalıcak eminim oda bişey yok diyecek. Beyin cerrahından umutluyum o çözecek insallah :( MR isteyecek ama muhtemelen 10 gün sonra MR günü verirler :///
0 oy
(13,867 puan) tarafından
Canım bende de boyun düzleşmesi var ayrıca geçen sene beyın emarında beyincik sarkması olduğunu söyledi doktor bır kaç doktora daha gittik uzman doktor hem boyun hem kafadan da emarı da ıstedı böylece netleşti bu dediklerin Allah korusun onunda belirtileri milimine göre de artış olabiliyo ben 12 mm bır kaçı ameliyat dedı ama uzman Doktor 6 ayda bır emar dedı şimdilik kontrol altındayım şikayetlere göre ameliyat kararı veriliyor.. Sende beyin cerrahine git hem baş hem boyum emarı iste kesinlkle 
(968 puan) tarafından
Anladım canım cok teşekkür ederim sıra aldım insallah yarın gideceğim
0 oy
(499 puan) tarafından
Onla hıc alakası yok  kulak krıstalıne baktır bırde göz arkası filmi cektır aynısını yasadım  
(968 puan) tarafından
Kulak kristallerime baktırdım hiçbirsey yok canım vertigo bile yok b12 eksikligide yok hepsine baktırdım KBB nöroloji kardiyoloji hepsine gittim yarında beyin cerrahına gidiyorum
0 oy
(4,831 puan) tarafından
Bende de var boyun fıtığı ama sanmiyorum baş dönmesi filan yapacağını benim olmaz öyle bisey 
(968 puan) tarafından
İlerlemişse yapar diyo bilmiyorum bende şaşırdım kaldım :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila272727 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
5 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,400 soru

23,944,839 cevap

324,905 kullanıcı

...