0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (1,068 puan) tarafından
Hanımlar boyun fıtığı olanlar varsa belirtileri nelerdi nasıl anladınız hastanede neler yapılarak anlaşıldı cevap verirseniz sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
(5,428 puan) tarafından
Bi tanıdıkta cıktı kolunu harwket ettiremedi tam emın olmamakla birlikte mr a yönlendırdıler ordan da bryın cerrahısıne 
(1,068 puan) tarafından
Benim boynumdan sol koluma vuruyordu kalp zannettim ama beyin cerrahisine yönlendirdi daha gitmedim bacaklarım bile kopacakmis gibi ağrıyor biraz da korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim surekli enseden tüm basima dogru agri oluyor supheleniyorum
(1,068 puan) tarafından
Gittiniz mi doktora
tarafından
Hayir canm daha firsatini bulamadim
0 oy
(2,985 puan) tarafından
Ben baş dönmesinden mr çekinmiştim orda çıktı özellikle ellerim çok uyuşuyor orta parmak ve yüzük parmağım bazen hissetmiyorum  en belirgin belirtisi oymuş 
(1,068 puan) tarafından
Bende uyuşma yok ama boynumdan koluma ağrı vuruyor bir de kollarım da ve bacaklarımda sanki biri koparmaya çalışıyor gibi çekilmeler var doktor boyun fıtığı olabilir dedi
0 oy
tarafından
Mr ile belli oluyor belirtileri de ellerde uyuşma başını asagiya doğru ağrı boyunda kasma gibi çekme oluyor canim ama genel olarak ellerde uyusma malesef bnde var çok el işi yaptigim için ama ben hacamat yaptırdım baya baya faydası oldu
(1,068 puan) tarafından
Bende bir süre ağır işte çalıştım ondan kaynaklı olabilir mi acaba diye düşünüyorum tam belli de değil aslında korkuyorum inşallah yoktur
0 oy
(2,121 puan) tarafından
Ay bende şüpheleniyorum ama gitmedim hastaneye boyunum çok kötü ağrıyor kolumu kaldırıp indirirken çok fena 
(1,068 puan) tarafından
Bende randevu aldım gidicem ama korkuyorum
(2,121 puan) tarafından
Vala bende korkuyorum

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 1,282 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 142 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila272727 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (9,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
5 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,051 soru

24,395,408 cevap

349,711 kullanıcı

...