0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (652 puan) tarafından
Biliyorsunuz ki eşim vefat etti. Kaynanamlarla bağım tamamiyle bitti. Ama oğlum var. Ailem yarın seni bırakacak o tarafa gider. O tarafa meyil eder diyo. Oğlum küçüklüğünden beri o tarafta dışlanan ve asla babaanne amca sevmeyen biriydi. Hatta bi kaç kere nadir gittiğimiz anlarda şiddet bile gördü. Ki hatırulıyor bazen 4 buçuk yaşında olmasına rağmen. Asla bensiz adım atmaz onların yanına asla gitmez. Eşim hayattayken bile hep benim zorumla babaannendir diyip kızdığım için biraz yanaşırdı oda bazen. Şimdi ya büyürse ya beni silerse. Çünkü kaynanam hayatları yalan ve para üstüne. Ya oğlumun hayatını alt üst ederlerse. Düşünüp duruyorum bazen. Napcam bilmiyorum? Siz olsanız napardınız? Bu arada onlarla görüşmem yada görüştürme gibi bir ihtimalim bile söz konusu değil. Yaşatılmayacak şeyler yaşattılar iftira yalan küfür hakaret her şey var ve hepsi para yüzündendi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlun yaşadığını unutmaz bence . Aklına geldikçe soğur onlardan
(652 puan) tarafından
İnşallah canım
tarafından
Basın sagolsun buarada mekanı cennet olsun
(652 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Oğlunu uzak tut o insanlardan ..Rabbim yar ve yardımcın olsun canım başın sağolsun 
(652 puan) tarafından
Zaten duruyoruz. Giderse hem fiziksel hem psikolojik oğlum alt üst olur. Kabullenilen bir çocuk değildi zaten. Hep dışlandı.
0 oy
(839 puan) tarafından
Eşimin tarafını anlatmışsın vallahi. Allah yardımcın olsun oğlun için üzülme neden seni silsin ki oda elbet gerçekleri görecektir ve emin ol gitmeyecek. Allah sabır versin sana ve oglusuna 
(652 puan) tarafından
İnşallah canım. Herkes anlamıyor işte. Yaşayan biliyor
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Buyuyune kadar görmezse o tarafa da bir iki gidip ne olduklarını anlar ergenlik zamanı zor geçebilir, kimlik bunalımında olur.babasinin yokluğu ağır gelir, melankolik takılabilir.ama 22 23 yaşından sonra Allah'ın izniyle neyin ne olduğunu anlar aslan gibi delikanlı olur inşallah.her çocuk bir değil, aynı tepkileri vermiyor.benim kuzenim de babasız büyüdü, babasi hayattaydi yaşıyordu ama gorusmuyorlardi.bir kere baba deyip aglamadi tabi onunki hayirsizdi o daha farklı oluyor ama sen güçlü karakterli yetiştirirsen eğitimini de düzgün verirsen hayat boyu sana sahip çıkar insallah başınız sağ olsun
(652 puan) tarafından
Allah razı olsun. İnşallah öyle olur
0 oy
tarafından
Ailen biraz saçmalamış bence. İnsan ilgiyi sevgiyi kimde görürse ona gider. Onlara karşı doldurmayın çocuğu, görüşmek istediklerinde görüşmelerine engel olmayın kâfi diye düşünüyorum 
(652 puan) tarafından
Onlara karşı doldurmak gibi bir durum söz konusu değil. En Zor durumumuzda sahip çıkmadılar. Eşim vefat ettiğinde cebinde 200 lirası vardı. Maddi manevi ailem sahip çıktı toparlanana kadar. Bir kere torun görelim demediler. Bayram geçti yanına bile gelmediler. Bu saatten sonra torun sevdası tutmasın bi zahmet
tarafından
Bunu söylememin sebebi ileride çocuğa biz görüşmek istedik annen görüştürmedi, maadi manevi yanında olacaktık annen izin vermedi deme şanslarının olmaması için
(652 puan) tarafından
Umarım o günleri hiç görmem.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
14 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Nefize (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 661 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,681 puan) tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 1,851 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu