Off kızım 32 aylık yani 3 yaşına 4 ay var diyorum ki kardeşi olsa o doğduğunda kızım 3 buçuk yaşında olacak hem kış günlerinde hamileliği geçiririm hemde kızım yalnız büyümez evde canı sıkılmaz Acaba erken bir yaş mi bilemedim
Bu istek geçici, lütfen ona inanmayın
Benim 2 yaşında kızım... 8 haftalık hamileyim...
Bindik bir kıyamete
Ha deyince olmaz yaa. Sem şimdiden çalışmalara başla
Benim kızım 3 yaşına iki ay var şuan 4 aylık hamileyim isteyerek oldu kızım tek canı çok sıkılıyor dışarı parka götürüyorum sırf oyun oynasın arkadaslik kursun diye 2.3 saat gelmediğim oluyor sonra eve getirene kadar ağlıyor hâlâ oynamak istiyor bende oyuzden istiyordum ve dedim bir kardeşi olsa belki kimseye ihtiyaç duymaz kimsenin arkasından ağlamasını istemiyorum inşallah dediğim gibi olur şimdiden çok seviyor gidip gelip karnımı öpüyor canım kardeşim benim diye doğduktan sonra değişir diyorlar buda çok normal bence kıskançlık da normal buzamana kadar ilgiyi hep o gördüğü için ama alışacak ve seveceğini düşünüyorum bence her çocuğun bir kardeşi olmaliiii
Deki çık içimden biraz daha büyüsün gerçekten çok Zor
Büyük oğlanla küçük oğlan arası tam 3.5 yaş önceleri keşke acele etmeseydim biraz daha zaman gecseydi filan diyodum ama şimdi iyi ki olmuş hem aralarında çok yaş farkı yok hem gerçekten beraber büyüyorlar beraber kesfediyolar bazı şeyleri hem aralarındaki yaş farkı çok büyük yada çok küçük olmadığı için kıskançlık krizlerimiz minimum düzeyde oldu
Elbette çok zor dönemleri de oldu ama işte cefasini da çekeceğiz ona da yapacak bişey yok
Ama birbirlerini öpüp sarildiklarinda herşey geçiyor:)
1,493,577 soru
24,402,656 cevap
350,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın