0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Kizlar paramı biriktirip ehliyet almak istiyorum ama nerden nasıl baslicam bilmiyorum ne kadar tutuyor bilginiz var mı ozellikle Adana'da oturan bacilarim yazarsa sevinirim başka yerden de yazan olursa sevinirim ehliyet kursuna mi gitmem lazım önce nasıl olacak 

4 Cevaplar

0 oy
(7,322 puan) tarafından
Ben Ankara da oturuyorum ama kurstan kursa bile fiyat tutmuyo canım 3 4 tane kursu araştırdık Mayıs ayında yazıldım tam son günleriydi 10 bin peşin verdik planlıydı bizim çünkü 2 aydır araştırıyoduk kursa gideceğim gün sağlık ocağından sağlık raporu aldım diplomamın fotokopisini çektirdim iki tane de orası fotoğraf istiyo onlara verdim sonra bunları kursa teslim ettim onlar kayıtımı yaptı Haziran'da bayrama 1 hafta kala yazılı sınava girdim ücreti 600tl idi ATM den yatırdık parayı kursta eğitim veriyorlarmış ama ben gitmedim telefona uygulama indirdim sürekli olarak ordan soru çözdüm temmuzun 3. Haftasında dersler başladı 1 haftalık olarak son haftasında sınava girdim ilkinde kaldım ikinci sınav 15. Günde oldu ikinci sınav içinde 2020 TL verdik 1 ders aldım tekrar ikincide geçtim çok şükür sonra tekrar emniyet için 5 bin küsur yatırdık sonra biyometrik fotoğraf istiyorlar en fazla 6 aylık olacak sonra nüfus müdürlüğüne randevu aldım gittim fotoğrafı verdim imza attım iş bitti 2 3 gün içinde de elime geçti 
-Reklam-
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Benim eşimde tır ehliyeti yoktu ona yazıldı 5 gün önce falan. 13 bin kurs ücreti 750 direksiyon sınavı (yazılıya girmiyor b sınıfı ehliyet  var diye) 7500 de bastırma ücreti. Fiyatları duydukça kalbim sıkıştı valla ben 8 sene önce falan almıştım toplam herşeyi ile 1400 liraya almıştım. Önce gidip kursa yazılacaksın onlar seni ders günleri çağırcak sonra yazılıya giriyorsun (kursun verdiği kitaba çalış ve nerten soru çöz kolay diye düşünme) yazılıyı geçtikten bi süre sonra sonra direksiyon sınavına giriyorsun onuda geçince bastırıyorsun zor aşaması yok. Yazılırken sağlık raporu ve vesikalık istiyolar 1 adet 
0 oy
(10,219 puan) tarafından
İlk olarak 2 fotoğraf, diploma,sağlık raporu,kimlik fotokopisi ile kursa başvuru yapacaksın canım 

Kurs fiyatı 10.000 ile 22.000 arası değişiyor 14 saatlik eğitim süreleri var 1 haftada veriyorlar bu dersi 

Sana bir kitap verecekler ona ve çıkmış sorulardan yazılı sınav olacaksın sınav ücreti 600 TL mobil yada ATM den yatıyor 70 üzeri alırsan geçmiş sayılıyorsun 4 hakkın var

Sonra direksiyon dersi alıp uygulama sınavına gireceksin onda eğer geçemezsen 2020 TL yatırıp iki ders alıp tekrar uygulama sınavına giriyorsun onuda geçersen 5160 TL para yatırıp ehliyetini alacaksın 
0 oy
tarafından
Bilgim yok ama bircok kurslari gezin indirim isteyin fiyatta düsüyorlar yada araci bulun kendinize kurslarla görüsün anlasin dersler baslayinca size bildiriyorlar kurs ucretini bi bvereceksiniz yazılı sinavi ayri uygulamalı sınavi ayrı oduyorsunuz en sonda bidaha odeme oluyordu ama hangi kuruma bilmiyorum ziraat mobilden oluyordu ama bunlarin hepsi sirayla hepsi bir anda degil once kurs ucreti onemli 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 660 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 371 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu