0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (1,502 puan) tarafından
Hiç kavgamız tartışmamız olmadı 1.5 senedir evliler zaten, neyse bu geldi kaynanamlara eşiyle izinden benim evimde alt katta dr dan gelmistik, çıktım yukarıya gorumcemle oturuyorlar hosgeldin dedim sarıldık bu hemen içeriye gitti kendisine bi paket süt almış gorumcemede limonata koymuş bi bardak 1 pakette çikolatalı bisküvi getirdi bana ikram etmedi arkasını dönüp oturdu bana da al abam ye dedi gorumcem almadım kesinlikle, indim evime bende.

Bu zamana kadar böyle bi muamele görmediğim için çok şaşırdım daha sonra k.babamn yanında ona çay ikram etti bana vermedi sinirimi koydum bende.

Neyse bu geldiklerinde hosgeldin dedim mecburen elimi uzattım bebek için kucağıma alıyım diye yenge şimdi ağlıyor sonra dedi bana bebekte gülüyordu susmustu 8 yaş küçük bu arada benden, ben yine sinirimi koydum hiç bi şekilde sabah evlerine giderken yolcu etmeye bile çıkmadım yanlarına. 

Siz olsanız ne şekilde davranırdınz

3 Cevaplar

+1 oy
(915 puan) tarafından
Konuşmamak meseleleri çözmüyor. Ben olsam neden böyle davranıyorsun farketmeden bir şey mi yaptım ya da sen yanlış mı anladın acaba diye sorardım
(1,502 puan) tarafından
Onu da sordum canım uzun olmasın diye yazmamıştım, limonatanin dibi kaldığı için vermedim sana biz ikimizde hamilegiz bebekler hareket etsin diye getirmiş ne saçmalık ama senin yaptığın çok ayıp ben böyle bisey görmedim hiç dedim

Limonatanin dibi dediği şeydende gorumcemin kızı bi bardak içti kalanı yani, çay demeseydin yada kahve yapsaydın dedim bende ben hamile halimle eşime bile yapmıyorum demesin mi tövbe yarabbim çok değişik bi insan
(915 puan) tarafından
Evde limonata hiç kalmamış olsa bile abla limonata kalmadı sana koyamadım ne içmek istersen onu koyayım ya da sen itediğini geçip al der normal bir insan. Kesin bişey olmuş ya biri bişey demiş ya kendi bişeyi yanlış anlamış. Benle ilgili bir derdin yoksa bu davranışın normal değil, ha bi derdim yok benim normalin böyle diyorsan eyvallah bundan sonra selamünaleyküm aleykümselam dan öte geçmeyiz derdim heralde
(1,502 puan) tarafından
Yaa bilmiyorum çok fesat bi insan istediği kadar güzel olsun güzelliğinin herseye yeteceğini sanıyor ama karakteri yok.
Yok demedi hiç sırtını bana döndü görümcemle yemeğe devam etti, gorumcem ikram etti yok abla yemicem dedim, evime geçtim esim noldu yüzün neden düştü dedi bana anlattım bende çıkma bidaha onun yanına dedi, biz ikimizde böyle insan görmedik o yüzden cokda şaşırdık sebepsiz yere davranışına
(915 puan) tarafından
En iyisi mesafeli ol gitsin yokmuş gibi yap sende ona her gördüğünde artık
(1,502 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyorum bende hakkediyor bunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok saygısızca davranmış hicbirsey olmadıysa aranızda belki eşinin ailesi kadına bıseyler demiştir kadın da mesafeli olmaya çalışıyordur insanoğlu davranışlarına anlam vermek çok zor siz iyi sabretmissnz 
(1,502 puan) tarafından
Yok hiç sanmıyorum olaylar falan oldu tartıştık kaynamin yanında hamile bide o zamn ağlamaya başladı, çok terbiyesiz ve karaktersiz bi insan olduğunu anladım
0 oy
(1,964 puan) tarafından
sebebi neymiş?
(1,502 puan) tarafından
Onu da sordum canım uzun olmasın diye yazmamıştım, limonatanin dibi kaldığı için vermedim sana biz ikimizde hamilegiz bebekler hareket etsin diye getirmiş ne saçmalık ama senin yaptığın çok ayıp ben böyle bisey görmedim hiç dedim

Limonatanin dibi dediği şeydende gorumcemin kızı bi bardak içti kalanı yani, çay demeseydin yada kahve yapsaydın dedim bende ben hamile halimle eşime bile yapmıyorum demesin mi tövbe yarabbim çok değişik bi insan

Bebeği bile kıskanan bi insan kucağıma bile almadım artkbende
(1,964 puan) tarafından
yani az kaldıysa tabi hamile olan içer de abla kalmadı başka kusura bakma ya da içersen bi yudum böleyim dese zaten alınmazdın ki :)) iletişim kopukluğu olmuş bence. büyük olan senmişsin bence büyüklük göster. zamanla öğreniyor insan bazı şeyleri
(1,502 puan) tarafından
1 bardak daha çıkardı şişeden canım eşimin yeğeni istedi gece koydum ona bi bardak kendim, bu tamamen festligindan beni yok saydı o an.

Hiç olmasa anlarım bana abla yoktu o yüzden koymadım diye bisküvi de ikram etmedi mesala, anlatacak çok şey varda
(1,964 puan) tarafından
bilemedim o zaman. yaşı belki gençtir belki bişeyler değişir zamanla. belki birileri doldurmuştur onu da. ya da hormonlardan saçma sapan bişeye alınmıştır belki...

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 238 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
18 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Misswomennn (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 748 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (942 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,627 soru

24,061,356 cevap

330,158 kullanıcı

...