0 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (213 puan) tarafından
Eşimle dün çok kötü kavga ettik birde erken doğum riskim var bugün çocuğu parka götür dedim yorgunum dedi şimdi dışarıda he bir mekanda içtiğini öğrendim artık dayanamıyorum karnım burnumda Bi çocuğum var nasıl boşucam bu durumda boşanan nasıl yaptı 

4 Cevaplar

0 oy
(3,344 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
(213 puan) tarafından
İşim çok zor sorma gerçekten
-Reklam-
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Anlaşmalı olursa boşanma gerçekleşir aksi halde eşinizin size bakmadığına dair aldattığına dair vs deliller lazım diye biliyorum
0 oy
(839 puan) tarafından
Aynı dertten bende de var çok zor günler geçirdim asla yanımda olmadı. Davami açtım bekliyorum 5 aylıkta hamileyim bende. Ne bir caba ne bir dusunce hic bisey yok bunca sene ne diye katlandim ki.Allah yardımcımiz olsun.
(213 puan) tarafından
Nerde kalıyorsun peki başka çocuğun var mı
(213 puan) tarafından
Bna akıl ver ben çıkamıyorum bu yoldan ben de davamı açıyım
0 oy
(872 puan) tarafından
Hep böyle miydi sonradan mi böyle oldu canım. Şimdi böyle ise ikinci çocuk gelince daha çok kudurur bu. Sen hamile kadını birde düşük Riskin var nasıl bırakıp gidiyosun. Birde  hamile kadın ile kavga ediyor. Ailen falan varmı arkanda 
(213 puan) tarafından
Benim kardeşim hasta annem onla ilgileniyor çokta  arkamda olabileceklerini düşünmüyorum ha şöyle ilk hamileliğim de alkol alıyordu sonra Bi dönem baya bıraktı eskiden hep böyleydi ben Hamile oldum olalı Bi değişti Bi böyle oldu
(213 puan) tarafından
İki çocuğun tazminatı verecek zaten

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
17 cevap 703 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,377 soru

24,110,288 cevap

332,933 kullanıcı