+2 oy
182 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (9 puan) tarafından

Eşimle zaten problemlerim var bi önceki postta var.eşim sürekli kizimdan yana ben hayir derim o evet der kizimin isteklerine.benim yanimda kizimdan taraf olur vs.falan kizimin bana asi dik basli davranislarindan dolayi ve babasiyla bir olmasindan dolayi kizima karsi bi sogukluk oldu bende 10 yasinda.nebicim bi anneyim diye cok kiziyorum kendime merak etmeyin.oglum var o gelir sarilir oper annem der icim gider 4 yasinda.kizim hic gelip sarilmaz ozur dilemez.o gelmeyince benimde icimden gelmiyor gidip kizima sarilmak.cok uzuluyorum hic hayalimdeki gibi anne kiz olamadik.önerileriniz varmi

4 Cevaplar

+2 oy
(5,423 puan) tarafından

İlerde çok ama çok büyük sorunlar yaşamamak için anne kız olarak destek almalısınız uzmandan yoksa ergenlikte ve yetişkinlik döneminde gerçek anne kız ilişkiniz olmadığı gibi iki yabancı olacaksınız bu bir bir daha iki

(9 puan) tarafından

Benim korkumda bu zaten bilincli bi anneydim ben ama mahfetti esim beni

-Reklam-
+1 oy
(1,239 puan) tarafından

Sende hiç yok deme bide öyle dene. Evladın o senin nasıl soğursun canım. Tabikide istediklerinin olduğu tarafı seçer o haklı olarak, sen biraz daha ılımlı davran bak nasıl gelecek sana

(9 puan) tarafından

Bu kezde şimariyor canim denedim yaklasiyor bana ama evdeki duzen disiplin bozuluyor zamanli zamansiz elinde telefon abur cubur desen oyle tv ye biraksam sinirsiz bakacak

(1,239 puan) tarafından

O da kötü ama baba kendi tarafına çekiyor böylece. İzin değil de kendisiyle daha çok vakit geçirsen? Etkinlik vs yapsanız. Pasta vs yaptırsan sever kız çocukları böyle şeyleri. Yol değiştir bide öyle dene

(9 puan) tarafından

Inan icimden gelmiyor oyle bi noktaya geldik ki cok uzuluyorum.hasta oluyo babasi ilgileniyo iyice dısladilar beni onlar boyle yaptikca vakit gecirmek gelmiyor icimden ters ters cevap veriyo soguttu beni herseyden

(1,239 puan) tarafından

Eşinin suçunu kızına gösterme canım ne olursun o senin evladın. Eşinin de işine geliyor emin ol böylesi, sevindirme onu 

+1 oy
(9 puan) tarafından

????????.....

+1 oy
(5,101 puan) tarafından

Bi koca karısına kötü davranıyorsa eziyorsa küçük dusuruyorsa, hele ki bunu çocuklarının yanında sürekli yapıyorsa 

O çocukların anneye saygısı olmazmis 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 272 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 681 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 480 göst.
0 oy
4 cevap 166 göst.