Kızlar bugün eltim aradı gel çay içelim oğlu çok terbiyesiz hep küfür ediyor çok ayıp küfurler eltimde gülüyor bana bugun o...Rus....p..u .. kal...ta..k dedi bişe demedim oglumada ana baba düz gitti oğlumda 2 buçuk yaşında bu arada ... Eltimin ogluda 9 yaşinda biz içerde çay içerken bunlarda balkonda oynuyordu oğlum v eltimin 4 yaşındaki oğlu ile 9 yaşındaki terbiyesiz olan gitti onların yanına oğluma bı anda aglsmaya başladi morardı ne oldu niye dedim terbiyiz olan düştü dedi bı baktım oğlum ayağını tuttu kıpkırmızı şişmiş meğerse hordumla vurmuş oğluma kızdım eltimde dedim bune terbiyesizlik yok duşmustur diyor bende dedim baksana uzun kırmızı hortum izi işte eltim ısrarla yok oğlum yapmaz yalan söylemez diyor . Bende çocuga edim niye hortumla vurdum bı anda üzerime saldırdı ne biçim küfürler etti yine vurmaya çalıştı m...a.l eltimde gülüyor eğleniyor bende kızdım çiktim eltime dedim bidaha sakın bize gelmeyin bende ölsem gelmem dedim yok bişe olmaz diyor . Oğlu bize bunu ikidir yapıyor aynı şekilde eltimde oğlum yapma diyor gülüyor .. bu arada eltimin oğlu sokakta hep dayak yiyor herkes onu dövüyor eltim kendide söylüyor niyeki ben onlara iyiyim onlarda bana böyle yapıyor .. şimdi ne yapmam lazım .. uzun oldu K.B yın.
Eltine dedigin gibi gidip gelmemelisiniz
Ben seni hakli goruyorum az bile tepki vermissin
1,488,918 soru
24,337,052 cevap
345,897 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın