kızlar kendimi bildim bileli bizim aile aşırı erkek çocuğuna düşkün çok fazla bir sekilde,ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü anneme yaranamadım ,çalıştım parmagina yüzük yaptım. telefon aldim.. hiç bir zaman içinden bı Allah razı olsun demedi.erkek kardesim sürekli alkol alır eve öyle gelirdi arkadaşlarını toplardi o her ne yaparsa yapsın her zman oğlum dedi ..kısa kollu giysem acik giyinemezsin derdi, okuldan bir erkek arkadaşım olsa sevgilin mi falan ama oğluna gelince eve kız atmalar arabada gezdirmeler bu hep böyle gitti..neyse evlendim 6 aylık oğlum var çok şükür mutluyum.erkek kardesimde evlendi ve eşi aşırı açık krop falan giyiyor makyajsız gezmiyor bu beni alakadar etmez başında kocası var ama geliyor sen şişman sin sana yakışmaz da ona yakışır yok o güzelde sen iste esmersin, annem diyor bunları iste sen yemeğe cagirmaz sında o çağırır senin kocan ahlaksız da, kızlar çok yoruldum .cennet annelerin ayaklarının altında derler helalligini almadan ölmek istemiyorum.ama sinirli bir insanım bir gün çok ağır konuscam..dün bizi yemeğe çağırdı size yemek yaptım falan dedi sonra bir öğrendim bir cenazeye yemeği mis dünden kalan,iki gün önce erkek kardeşimi çağırmış tatlısına kadar herşeyini yapmış,ama bana gelince yalanlar ortada dönüyor..daha 50 yaşında ne zaman yanına gelsem işte evim pis te gelin im kızım olduğundan ne anladım da ..ya diyorum bende mi var bir anormallik kizlar problem bendeyse valla kendimi duzeltecem, bir fikri olan var mı ? suç tek taraflı değildir bende de var illaki ama bende anne oldum evlat ayrımı çok saçma değil mi iki kardeşiz sadece banada sancı çekti benide ne çabalar la büyüttü .anlam veremiyorum artık ben..