0 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (64 puan) tarafından
Kızım 2ye geçti ama çok agresif herşeye sinirleniyor babaanne ve dedesine çok ters cevaplar veriyor anlamıyorum niye böyle yapıyor bıktım yoruldum bide 3 yaşında oğlum var artık ne yapacağımı şaşırdım inanin

4 Cevaplar

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Ergenlik de ondandır büyük ihtimalle 
(64 puan) tarafından
Bu yaşta basliyor mu ergenlik daha 8 bile değil
(3,676 puan) tarafından
Her yaş da çocukların hareketleri değişiyor bir bakıyoruz hiç beklemediğimiz hareketler yapmaya başlıyorlar her yaşın bir sorunu var bence bana göre
(27,197 puan) tarafından
Ne ergenliği canım ya 7 yaşındaki çocuk
(3,676 puan) tarafından
Ergenlikten kastım anladığınız şekilde değil yani hal ve hareketlerinde değişiklik demek istedim her yaşın hareketleri çok farklı bence mesela büyükler bile geçen sene ki aklı ile şimdi ki aklı bir olmuyor ben mesela 23 yaşındayım 20 yaşında ki aklım düşüncelerim isteklerim şuan da farklı mesela bunu kast ettim..
(27,197 puan) tarafından
Yinede ergenlik dememek lazım yaş farkı diyebiliriz öyle değilmi
(3,676 puan) tarafından
Tamm hanımefendi.
(27,197 puan) tarafından
:))) kızdın mı hanımefendi
(3,676 puan) tarafından
İnan burayı okadar ciddiye almıyorum yoksa yazacak çok şeylerim oluyor da kaale almıyorum canım sana yorum yaptım mesela saniyesin de unuttum o yüzden kızıp kızmamam hiç önemli değil :))
(27,197 puan) tarafından
:) tamam o zaman
-Reklam-
0 oy
(2,209 puan) tarafından
Benimde oğlum baskalarına degil ama bana cok sıkıntı cıkarıyo ödev yapmak istemiyo zorla bagısırış cagırıs var evde hep huzur kalmadı nerdeyse evde 
0 oy
(27,197 puan) tarafından
Uyaracaksın gerekirse sert bi dille yaşlıya saygıyı öğretmezsen bigün yaşlandığında kapının önüne koyar Allah muhafaza benim 8 yaşında oğlum var anlata anlata konuşa konuşa tam bir beyefendi yeri geldi bağırdım yeri geldi indirdim poposuna insan olsun merhametli olsun sen ona aynasın unutma
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Bende o donemler oyleydim neden bilmiyorum ama cok afrasiftim annem kizim psikologa gidelim fln derdi birde cok midem bulanirdi o yaslaeda sinirden stresten mi bilmiyorum.Simdi de sakinligim ile taninirim cok sakin biriyim.Sanirim cocukluk ergenligi o donemler.Sabredin lutfen geciyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
5 cevap 417 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 186 göst.
+4 oy
17 cevap 425 göst.

Kategoriler

1,473,888 soru