0 oy
1,598 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,129 puan) tarafından
Kızlar 38 haftalık gebeyim köyde düğün var ablam yengem köye gittiler 3 tane kız yeğenim yanima gelecekmiş (13-14-17) yaş aralıklarındalar ama üçüde yemek yapmayı bilmez temizlikten anlamaz doğumum başlasa hastane de yanımda götüremem.bu halimle 3 kişinin boğaz derdine elbise yıkama derdine filan düşmek beni yoruyor kendimize bile yemek yapamaz haldeyim eşim dışardan yiyip geliyo bende 4 yaşındaki kızımla bir sekilde idare ediyorum yani çoğu zaman yemek yapmıyorum ( bir haftadan fazla süre kalacaklar ) 

23 Cevaplar

0 oy
(1,965 puan) tarafından
afedersin kazık kadar kızlar bence 17 yaşındakine mutfakta bana yardım et de diğer ikisi de çocuğuna baksınlar. çamaşırı atınca birine söyle asmana yardım etsin falan. iş buyur bence. sonuçta el değil yeğenin
-Reklam-
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Yaşları  küçük değil bakım isteyen küçük çocuk değiller. 1 hafta dayanırsın. Doğuma yanına götürmene de gerek yok. Evine gelen birinin yemek yapması ya da temizlik yapması şart değil. Orası senin evin, kirinden, tozundan yemeğinden sen sorumlusun sonuçta. İstemiyorsan da ilk başta tepkini koymalısın. 
(2,763 puan) tarafından
Heee gülüm boş. Madem istemiyorsun şikayetçisin buradan arkalarından böyle konuşacağına açık açık söyle. Gelmesinler diye. Burada millet olumsuz yorum yapınca da hemen boş oluyor. Düşüncelerini çevrene söyleyemeyip gelip burada klavye delikanlılığı yapmakta ne biliyim. Şöyle deseydim ne düşüncesiz insanlar sana güvenerek mi eğleniyorlar filan diye haklısın canım ne yapayım ne edeyim diye söylerdin. İnsanoğlu işte.
(1,129 puan) tarafından
Burası dert yanma iç dökme akıl alma platformu hatırlatırım şimdi al o Cahilce düşünceni ve git
(2,763 puan) tarafından
10 dakikalık boş vaktimi senin gibi zeki insanla harcadığım için Allah affetsin diyelim. Hadi iyi günler zeki insancık.
(1,129 puan) tarafından
Laf soktu kendince garibim
(2,763 puan) tarafından
Hee canım.
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Eger gelmesinler diyemeyeceksen gelsinler ama sende sana yardimci olmalarini iste bende dogum oncesi bi temizlik yapacaktim falan de hem biraz hareket etmis olrsunuz de teyzesin sonucta 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 730 göst.
10 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,740 göst.
20 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 529 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 617 göst.