0 oy
504 göst.
önce Diğer kategorisinde (460 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Uzaktayız biz 7 saatlik mesafe, şimdi görümcem kızı geldiler 1 hafta onları misafir ediyoz. Geçen eşimin kendi kardeşler gruplarına yazmış ki kaynım patrona izin gibi bir şey istemiş patronda evden çalışabilceksen git çalış demiş 1 kaç hafta. Bu salı gelecekmiş diğer hafta çarşamba dönecekmiş gerçi dönmesine de gerek yokmuş patron o şeyi tanımış, eşimde güzsl olur yazmış. Ben bu evde hangi konumdayım sizce şaka gibi Hadi o düşünemiyorda kaynana kayınbaba da demiyo bişe bizimki bana demiyo bile o kadar gıcık oldum ki eşime. Görümcemler gidecek kaynım olacak bikaç hafta o kadar rahat yani. Ben okumasam bilmicem. 3 ay önce geldi anne babasıyla. Araba aldı geçen sene belli oldu her tatilde izinde gelecek bide evden çalışacak. Yazın da biz gittik 1 buçuk ay ben kendi kardeşlerimi onun kadar görmüyorum yaşı 28 ama çocuk gibi bazen. Dün istemiyorum dedim oda yazmış ki sen sonra gel benim iznim yok bide babanneleri hasta araba oraya lazım olur masraf yapma bole diye, oda babammei amcam götürdü o zaman bikaç hafta sonra geleyim falan yazmış edemedim Eşime yazdım bana söylemiyor benim bu evdeki konumum ne dedim. Ben buraya evden çalışma hakkı olan Kaynıma hizmet etmek için gelmedim dedim. Gündüzleri de eşimin iş yerine geçeceklermişş. 

Kardeşine söyleyemiyorsan anneni ara söyle dedim böyle böyle çocukların okulu başlayacak bende açıktan okuyorum söyle işlerim var kendime göre dedim gönlümün olmayacağını annene söyle dedim sonradan kötü Olmaktansa şimdi kötü olayım sorun yok istemiyorum dedim, bu konu bir daha gündeme gelmeyecek dedim. Sizce siz olsanız napardınız. Bu yazdığım mesajladrıma da asla cevap yazmadı eşim. Normal başla konuşmalara devam etti gün boyu 

14 Cevaplar

+3 oy
önce (507 puan) tarafından

Eşini karıştırmanıza gerek yok madem istemiyorsunuz arayıp siz söyleyeceksiniz bu sizin konunuz belli ki eşiniz pasif pasif insanada bişey denilmez kendinizi üzdüğünüz ile kalırsınız

önce (2,802 puan) tarafından

Kırıcı  bir durum ama haklı ....tecrübesi konuşmuş 

önce (4,764 puan) tarafından

Aay pasif insan o kadar zor ki çekilmiyor gerçekten ağzını açıp konuş diyorsun ***** ***** bakıyorlar ancak

önce (2,802 puan) tarafından

Ve buda....kadınları yavaş yavaş tüketiyor...onlara göre..birsey yok tabi

-Reklam-
+2 oy
önce (2,241 puan) tarafından

Siz yine sakin kalmışsınız ben o kadar sakin olmazdım evim ofis ben de aşçısı mıyım otel gibi bir o geliyor bir diğeri ben sevmem bu kadar samimiyeti hep söylüyorum mesafe iyidir 

+2 oy
önce (4,524 puan) tarafından

Asla kabul etmem. Eşinle arandaki ilişki nasıl bilmiyorum ama eğer eşim laftan anlamaz biri ise kaynanama telefon açar söylerim bu yazdıklarını aynı şekilde. Ne münasebet ya benim evim otel mi , gelip kalacaklar ben de hizmetçilik yapıcam. 

+2 oy
önce (22,359 puan) tarafından

Eve gelene kim hizmet etcekse ona göre çağırsin hep bunu derim eşime eşinin sana söylememesi ayrı hata kaynanam böyle bir durumda beni arar eşime demez eşime önden söylese de benim rizam varmı yoklar sizinkiler baya sığınma evi niyetine kullanıyor 

+2 oy
önce (219 puan) tarafından

Bir hafta gelsin de birkaç hafta çok fazla ve sürekli bunu yapacaksa sıkıntı tabi ki. Benm kaynimda bekar asker bı ara ortak bı ev tutalım kirayı beraber verin muhabbeti çıktı kaynanam da güzel olur eve gidince hazır yemek bulursun fln demiş kaynima. Ben kabul etmedim tâbi ki ne münasebet ki ben kapaliyim evde sürekli açık gezerim bu sefer evde de kapalı olmak zorunda kalcam en basitinden rahatım bozulacak. 

Gitsin az yesinde ofis tutsun kendine

Bu kaynanalar niye hep oğullarını dusunuyor kendisi yaşasın kaynıyla madem bu kadar güzel 

önce (219 puan) tarafından

Oğullarını düşünse yine iyi . En çok para veren oğlunu düşünüyo😂

+1 oy
önce (6,476 puan) tarafından

Bacı sizin ev müzemi görümcen gidicek o gelicek bu ne biçim iş müze gbi gezmeye geliyolar dönüşümlü . İyi demişsin eşine ben olsam eşimede kızardım sen beni ne yerine koyuyosun diye 

+1 oy
önce (23,166 puan) tarafından

Herkes karşı çıkmış ama ben eşim için 1 hafta dsyanirdim. Kardeşin de kardeşin evinde 1 hafta kalmaya kadar hakkı vardır diye düşünüyorum. Hak derken nazı geçmek manasında. Evet rahatsız olursun. Ama eşinin ailesi için iyi insanlarsa 1 hafta bişey değil benim için. Aynı şekilde benim kardeşim de yazın gelsin evimde 1 hafta kalsın. Nedir ki. Adam hem tatil yapacak hem çalışacak. Gündüzleri de eşinin yanında olacak anladığım kadarıyla. Ben farklı düşünüyorum genelde bu konularda ama sen bilirsin tabii ki 

önce (474 puan) tarafından

İyi de bacım olay bir hafta değil ki. önce ablası gelmiş o kalmış şimdi o gidecek diğeri gelecekmiş. hem de bir hafta değil birkaç hafta ihtimali de varmış patronu dönmeme gerek yok evden çalışmaya devam edebilirsin demiş. E bu adam 3 ay önce de gelmiş ve her izinde artık geleceğini söylemiş. Kimse 28 yasinda kocaman adama tatil köyü gibi hizmet etmek zorunda değil ki... 

önce (23,166 puan) tarafından

Ya ben o kısımları anlamamişim demek ki. O kadarı fazla

0 oy
önce (5,821 puan) tarafından

Böyle olmaz anahtarı ver kaynanana bütün bebe belik akrabalarını falan göndersin tek tek senin söylemen lazım yoksa gelir o adam 

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Aynı benim ev gibi. Halası gider ablası gelir o gider abisi o gider kardeşi evim otel bende çalışan. Her tatilde akıllarına gezmek yeri olarak ben ve yaşadıgım şehir gelir akıllarına. Ama kimse otel tutalım kalalım demez beleş konak ve yemek arar. Bana gelenlerin çocuğu yüzünü ya senede bir görürüm yada bir bardak çayını bile içmemiş indir. Dinimizde bile iki kere git üçüncüye gelmesini bekle denmiş ama yok onlarda geleceksen gel gelmiycek sen ben gelicem diyenlerden. Kocamda saolsun çoçugu çoçugu alıp gideyim demez olanda böyle bana olur ev huzursuz olur. 

Ay ve inanıyor musun bunlar çok nankör. Eltim yurtdışında ben istanbulda yaşıyordum her sene gelirlerdi beleşten 1 hafta evimde kahvaltısı yemeği çayı hizmeti oh mis keyifleri yerinde oluyordu derken ben taşındım yurtdışına evlerine yakın bana kaç kere yatılıya gelen eltim çoğu zaman 1 hafta tam 1 yıl boyunca 1 kere çaya çağırmadı ben ağzımı açıp affedersiniz onun ağzına ettikten sonra yemeğe çağırmaya zahmet etti. O da kızın gönlü yokmuş demek o gün hayatımda ilk defa ölecek gibi hasta oldum ayakta duramıyordum gidemedim

0 oy
önce (3,502 puan) tarafından

Tabi ki bende istemezdim ya benim kaynım burda bekar evinde kalıyor bize misafirliğe bile gelmiyor rahatsız etmek istemiyorum diyor 

Akrabaları neden kira ödüyorsun abinde kal demiş yok demiş bende rahat edemem onlar da rahat etmez demiş çok şükür ya

Hiç sevmiyorum evde üçüncü bir kişi ne benden ne eşimden taraf kimseyi istemem çok mecbur kalmadıkça 

0 oy
önce (1,319 puan) tarafından

Aynısını bende yaşadım. Eşimin anne babası geldi 2 ay onlar kaldı sonra görümcem eş çocuk toplandı 15 gün onlar kaldı (diğer görümcemde bize yakın ama onda 2 günden fazla kalmıyolar)şimdi de amca oğlu eş çocuk gelecekmiş eşimde gelin demiş. Bende patladım otel mi benim evim hizmetçimiyim ben her gelen bende konaklıyo tatil yapıyo diye. Nasıl halledersen hallet gelmesinler dedim. Vallahi bıktım tayinciyiz her gittiğimiz yerde aynı şey

Ağzına sağlık çok güzel yaptın bunun ailesi de yüzsüzmuş 15 gün kalmak ne demek  

0 oy
önce (15,872 puan) tarafından

Eşleriniz nasıl kabul ediyor bilmem 

0 oy
önce (891 puan) tarafından

Canım benim 2 tane kaynım var 

2 de benden büyükler 55 ve 60 yaşındalar 

Ya onlar bize geldiğinde 

Yada biz onlara gittigimizde 

Ben kaynımlarımla aynı sofraya oturmaya bile cekinen bir insanım 

Ya onlar yer ben beklerim 

Ya ben yerim onlar bekler 

Ben tesettürlü bir insanım 

Eşimi cok sevmeme rağmen 

Kabul edemem 

Eşim de benim huyumu bilir rahat edemiyecegimi bildiği icin hic bana konusu bile acmadan teklif etmez teklif gelse red eder

Ama bu kaynımları sevmediğim anlamına gelmez 

Biraz saygı kişilik huy karakter meselesi 

0 oy
önce (460 puan) tarafından

Gerçekten yoruluyorum her yıl her yıl kendi ailem böyle gelemez çekinir eşimden ama mübarek her yıl gelirler valla yoruldum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Lokumcum (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mert ali (156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,479 soru

24,125,441 cevap

333,721 kullanıcı

...