0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından

Kızlar mastit mi başka bisey mi akşam yattığımda bisey yoktur masterchef izledik menemen yapmışlar spor yapiodm esime dedim kapat canım çekyo dedim diyetteym ondan 7 aylık bebeğim var emzryorum sonra yattık enzrrken açık kalyo gogsm eşim uyku arasnda bakti noldu ddm gercekmi bunlar dedi:D afedrsenz bunu anlatmmn nedeni nazarmi diye:) sol göğsüm kocaman olmus ağırlaşmış şimdi kalktm gece bı ara üşüme geldi ama şimdi yok mastit mi kocamin gözü mu kızarıklık vs yok ağır birazda ağrı var sagyorum.su an

3 Cevaplar

0 oy
(1,562 puan) tarafından
Yok bence değil mastit de tast gibi olur kırmızı olur koltuk altına kadar öyle Bi ağrı olur ki ağlarsın önünde. Bebeğin o göğsünü fazla içmemiş süt girmiştir sıcak suyla yıka göğüslerini yumuşar. Ben mastit olmaktan son anda kurtulmuştum ebe sayesinde
(413 puan) tarafından
Süt dolmuş bı anda göğsüme canım o kadar aşırı sütü olan biride deglm hani göğsüm uumsadi artık sagdim biraz. Ama hafif ağrısı var  bakalım.insallah mastit değildir sanada geçmiş olsun
(1,562 puan) tarafından
Teşekkür ederim dayanabildogin kadar sıcak suda göğsünü yıka yumuşatıp kendinden sütün akacaktır.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Üşüme ve agrin varsa olur kuzum banada geçen oldu cok fenaydi kazak giyip battaniyeyle yattım
(413 puan) tarafından
Ya bı anlık üşüme geldi şimdi iyim kafama taktım.sanrm bı anda süt dolmuş gibi olmuş göğsüm sagdim.biras rahatladı ama emerken biraz ağrı var inşallah masitt degldr
tarafından
Ilerletme kuzum ilerisi mastit iste
(24,251 puan) tarafından
Bol bol o göğsünü emzir. Bebeğin açar tıkalı kanalı
0 oy
(24,251 puan) tarafından
Şu çıkar bosalirsa göğsün mastıt değildir. Mastitte süt kanali ya da kanalları tıkanıyor. Ve emzirsen de sağdan da o kanaldan süt cikmiyor. O tikali olan kanalın üstü kızarıyor. Ve vücudun atesleniyor. Halsizlik falan filan. Sen canının cektigini ye. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 199 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 366 göst.
20 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu