0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (438 puan) tarafından
3 aylık bebemi emziriyorum bu ara meme reddi. Yasıyoruz ve gögüslerim acıyor mastitmi hafifde ateşim var napmam lazm 3 aya kadar gayet normaldi nazar mı bilmiyor m bebeğim tombiş biraz ebe bunhn 2 ay olduna eminmiisn bu kesin mama bebeğidir falan dedi yok dedim anne sütü alıyor hiç iyi deilim cocugum emmeyi de kesti 

3 Cevaplar

0 oy
(1,301 puan) tarafından
Mastit oluyorsun ben cok çektim. Emziremiyorsan elektrikli pompayla sağ mutlaka. Dustayken sıcak suyla masaj yap ki damarlarin açılsın. Bir de bebeğin küçükmüş sağıp buzdolabinda biriktirebilirsin meme reddini astiginiz zaman icirebilirsiniz. Ama bana kalirsa reddetse bile mamaya baslamayin. İllaki eninde sonunda icecek ac kalinca
(438 puan) tarafından
Bebegim yalancı meme ve biberon tutmuyor
(438 puan) tarafından
Birde sağdım sütüde içöek istemiyor dolaba giren sütü
(1,301 puan) tarafından
Biberon tutmuyorsa cok iyi sen sag biriktir yine de ilerde icmezse atarsin ama mutlaka sağ
(1,301 puan) tarafından
Ama sana tavsiyem diğer göğsünü de emzir veya sağ çünkü ben ayni hatayi yaptim mastit olani emzirip sagdim sürekli ve mastit göğsüm diğerinden büyük suan
-Reklam-
0 oy
(23,469 puan) tarafından
Göğsün çok sertse içinde topak gibi bişey varsa olabilir. Pompayla sağ ve devamlı o göğsünü emzirmeye çalış. Göğsün sert olduğu için ve süt gelmedigi için ememiyor olabilir bebiş. Bı de 3 aylık olunca coccuklar dış dünyaya yöneldikleri için emmeden bıraz kopuyorlar. Benim bebeğim de öyle şuan. 3 aylık. Emerken ikidebir bırakıyor emmeyi. Etrafı inceliyor falan. Ben 20 günlükken olmuştum mastiti. Çok acı veriyo. Muhakkak sağman lazım. Daha da açılmazsa geçmezse bana ulaş. Sana binyontem soyliycem. Benim hiç binsekilde geçmeyince o şekilde geçmişti. Önce sıcak duş al öyle emzir sağım yap 
(438 puan) tarafından
Tesekkür ederim
0 oy
(6,012 puan) tarafından
Sagim yap mutlaka ve memeyi teklif etmwye devam et. Pes edip mama verirsen bi daha donduremezsin. Uykusunda veya gezerek emzir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 202 göst.
11 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizmaaskim (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,322 soru

24,181,750 cevap

336,351 kullanıcı

...