Oglum iki yasinde benim burda bir komsum var onun oglu var aralarinda bir bucuk ay var sosyallesin diye onunla sureklo görüşüyorum dun farkettim ki ogluma piskolojik olarak zarar veriyor napicam blmiyorm dun iste gorustuk tekrardan onun cocugu herseye bagirarak herseyi yaptiriyor herkeze benim oglumda onun her bağırmasinda aglamaya basliyor gidelim diyip duruyor dunde iki kere buyuzden agladi ilk defa agladi bagirdiginda bu normal degil zaten dunde baska komsularda vardi eve gittim hirka almak icin cocugima komsuya biraktim ev cok yakin diye bn gittigimde ayro sandalye otutturmus cocugumu ogluna telefon vermis bna bıraktığın da ben asla boyle borsey yapmam gozum gibi yapiyorm ama dünde annesine yazdm eve gelince oğluma vurdumi oglin diye dunden beri bana vurdu diyor bn sormadan oglim asla olmaya birşey demicegino dusunuyorm cok cani yanarsa söylüyor canim skldi bu duruma uzun oldu ama hakkınizi helal edin neden bagirdiginda oğlum aglamasini anlayamadm telefon vermedi diyip duruyor surekli cocuk için