0 oy
185 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,430 puan) tarafından
Kızlar ev tipi lazer Lumia 921 aldım, kullanma kılavuzunu okuyarak 15 günde 4 seans uyguladım. Sonra ayda 1 yapın diyor. Ben 1 ayı bekleyemeden 11, gün jilet kllanıp tekrar atış yaptım.

1)Şimdi ayda bir kez jilet kullanp atış mı yapmalıyım( ama ayda bir hiç mi tüyler alnmyacak)

2) her tüy gelişinde haftada bir jilet kullanıp mi atış yapmalıyım? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Çevremde haftada bir atış yapıyoruz deniyor tüyler alınmadan mı öyle yapılıyor? Kullanma klavuzu da ayda bir diyor kimi dinlemeliyim:( tecrübeli biri beni aydınlatabilir mi lütfen,,:)

1 cevap

+1 oy
(13 puan) tarafından
Ev tipi cihazlar güçlü olmadığı için haftada bir yapabilirsin, bende aldım artık kullanmıyorum atışları çok yavaş  2 kez kendime 2 kez eşime yapmak suretiyle 4 kez kullandım çokta bir etkisini görmedim ( haa evet az kullandım o yüzden etkisini görmedim belki ama beni etkilemedi o yüzden bıraktım) normal bi güzellik merkezinde 9 seans gitmiştim üzerinden 1 sene geçti kollarımda azalma ve renk açılımı oldu ama  kıllarım hala çıkıyor. Kışın tekrar lazere başlayacağım ama bu sefer kliniğe gideceğim. Yüzüm için iğneli lazere başladım aşırı memnunum ( iğneliye 1 kere gittim 2. Seansıma gidicem bi kaç gün sonra ama yanağımda resmen tek seansta bitti) 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 300 göst.
24 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
5 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Karadeniz123 (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 327 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde persil (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde persil (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,885 soru

24,175,311 cevap

336,078 kullanıcı

...