0 oy
537 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
aile evinden kiraya ciktik bikac gundur buradayiz kocam aksam sıkılıyor ve dün bisey yuzunden kavga ettik bana eve gelmem gorursun dedi

10 Cevaplar

+21 oy
(6,015 puan) tarafından
Git anana emzigini versin aglamaya basladin derdim ben olsam.
(28,455 puan) tarafından
Yoruma gel djjdjdjdjddjdh
(2,923 puan) tarafından
Fazlaa arti hakki var bu yorumun.
(24,533 puan) tarafından
Sadece bir artı mı verebiliyoruz :)
tarafından
Ahahahah aynenn küçük bebe :))
(5,469 puan) tarafından
:D hahahaahh
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Kurban olayım bu postları özellikle günümüz erkek anaları okusun da en azından ilerideki gelinler biraz feraha çıksın.

Ailesini evlenince unutsun diye bir beklenti yok ki, tüm erkekler böyle sanıyor. Ya o, ya bu. Hayır! Zamanı gelince o, zamanı gelince bu. Ne çocuksu yaratıklar...

"Ben bekarlığı bırakıp evlendim, kendi evime geldim. Sen ne zaman bekarlığı bırakıp bir evin olduğunu hatırlayacaksın?" Diye sor. "Madem evini özlüyorsun neden evlendin? Otursaydın ananın babanın dizinin dibinde. Madem bir evlilik sorumluluğu alacak cesaret yoktu sende o zaman niye beni de anamdan babamdan ayırdın? Çocuk oyuncağı mı bu? Eğle kendini." De.

Biraz sert görünüyor olabilir ama böyle söylenmedikçe onların aklı başına gelmiyor. Sana yaptığı haksızlığı bariz göstermen gerek ki anlasın.

Hayır madem evlenmek unsuru sadece yataktan ibaret sanıyorlar, gitsinler oruç tutsunlar nefislerini köreltsinler. Evlilik dediğin şeyin başka bir evde yol arkadaşlığı yapmak ve karı koca hayatı yaşamak olduğunu idrak edene kadar daha kaç gün, ay, yıl geçecek?
0 oy
(2,578 puan) tarafından
İlk zamanlar normal canım bence.

Aklı halen orada.

Biraz zaman geçsin o da alışır.
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Alışır zamanla canım. 
0 oy
(28,455 puan) tarafından
Tamam gelme de gelmesin mecbur gelecek blöf yapıyor yaa 
0 oy
(24,533 puan) tarafından
Alışmasına zaman tanı üstüne gitme bu yüzden kavga etme ama kendi keyfini de bozma ben kayınvalidemlere misafir gittiğimde asla değer görmüyorum oğlum gelmiş oğlumun sevdiği yemeği yapıyorum falan oluyor evime bir dönüyorum kapıda bütün siniri stresi bırakıyorum evim = huzur benim için yap çayını kahveni iç keyifle uzat ayaklarını izle tvni senelerin acısını çıkar bence 
tarafından
Ay aynısı bende de var. Oraya gidince oğlum geldi olur. Normalde bizim eve gidince de damat geldi olur bir şenlik havası. Diyorum ulan ben mi kötü biriyim de eşimin ailesi beni şu şekil ağırlamıyor. Hak etmiyor muyum acaba? Sonra eşime de aynısını yaptılar çocuktan sonra. Ooo torunum gelmiş diye seviniyorlar. Oğulları da benim gibi olunca yalan yok bir kahkahayı koyverdim skdjsjsjsjsjs
Sonra anladı ama Eşim. Halbuki çocuktan sonra annemler en değerlilerim gelmiş diye açıyor kapıyı. Giderken de en sevdiğim damadım, diyor. 3 damadı var. Ne bileyim, erkek anneleri biraz tuhaftır. (Ben de erkek annesiyim, inşallah doğru düzgün bir kaynana olurum)
0 oy
tarafından
Ay yanlış anlamayın ama biz en son yeni evimize evcil hayvanımızı alıştırmaya çalışıyorduk eşiniz ana kuzusu çıkmış 
0 oy
tarafından
Çok basit sebebi aile evinden çıktığın için seni bezdirme çabası bu bi süre dayan rahatlığı fark edince kuyrupunu kıstıra kıstıra sakinleşecek
0 oy
(54,207 puan) tarafından
gelmezsen gelme diyeydin nolur eve gel diye yalvarmani mi bekliyor
0 oy
tarafından
Valizini eline verip anasının evine gönderip sende keyfine bakacaksin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 214 göst.
23 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 790 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde zehraTekin (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,276 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,522 soru

24,184,716 cevap

336,541 kullanıcı

...