Kurban olayım bu postları özellikle günümüz erkek anaları okusun da en azından ilerideki gelinler biraz feraha çıksın.
Ailesini evlenince unutsun diye bir beklenti yok ki, tüm erkekler böyle sanıyor. Ya o, ya bu. Hayır! Zamanı gelince o, zamanı gelince bu. Ne çocuksu yaratıklar...
"Ben bekarlığı bırakıp evlendim, kendi evime geldim. Sen ne zaman bekarlığı bırakıp bir evin olduğunu hatırlayacaksın?" Diye sor. "Madem evini özlüyorsun neden evlendin? Otursaydın ananın babanın dizinin dibinde. Madem bir evlilik sorumluluğu alacak cesaret yoktu sende o zaman niye beni de anamdan babamdan ayırdın? Çocuk oyuncağı mı bu? Eğle kendini." De.
Biraz sert görünüyor olabilir ama böyle söylenmedikçe onların aklı başına gelmiyor. Sana yaptığı haksızlığı bariz göstermen gerek ki anlasın.
Hayır madem evlenmek unsuru sadece yataktan ibaret sanıyorlar, gitsinler oruç tutsunlar nefislerini köreltsinler. Evlilik dediğin şeyin başka bir evde yol arkadaşlığı yapmak ve karı koca hayatı yaşamak olduğunu idrak edene kadar daha kaç gün, ay, yıl geçecek?