0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (634 puan) tarafından
Kollarımda ve bacaklarımdan doğumdan sonra yağ bezeleri oluştu. Bazıları çok sert ve ağrı yaptığı için doktora gittim oda cuma gününe ameliyat günü verdi alacak ağrı yapanları. Ama bazıları da diyr kanserli olabilir vs aldırma diye. Doktor kanserle bi alakası yok bu vücudun kendi ürettiği iyi huylu bişey ama bazıları sinire baskı yaptığı için ağrı yapıyor o durumda alıyoruz dedi. Açıkçası korktum da 2 yaşında bir kızım var ya kanserli ise ve dağılırsa diye. Kafam karıştı vazgeçsem mi bilemedim ama baya ağrı yapıyor günlük yaşantımı etkiliyor hemde estetik olarak rahatsız oluyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(1,113 puan) tarafından
Benim yüzümde vardı göz altımda yanağımın üstünde 3 tanesini iğneyle acısa da deldim göz altı diyorum bak nasıl can yakıcı bi yer estetik olarak kötü görünmeye başlayınca deldim çıkardım tekrar aynı yerden çıkar mı bilmiyorum ama suanlik yok oldu seninki ne derecede acılı ve büyük bilmiyorum yüzüm dışında bi yerde çıkmadı bende 2 3 tane daha var ama çok küçük olduğu için delemedim ele gelmiyor zaten çok yakından bakılırsa görünüyor seninkileri bilemedim 
(634 puan) tarafından
Benim kollarda ve bacaklarda derinin altında bazıları ceviz büyüklüğünde ve sert. Operasyonla alınması şart ama en azından alınanların patalojiye gidip incelenmesini isterdim doktor kanserli değil bunlar zararsız deyince bişey diyemedim
-Reklam-
0 oy
(3,821 puan) tarafından

Benim sağ omuzda bayağı büyük yağ bezesi vardı ve ameliyatla aldırdım. Sabah gittim, akşam çıktım. Yarım saatlik bir operasyondu. Evde bir kaç gün pansuman yaptım. Ağrı falan yoktu, sadece estetik açıdan aldırdım.

Bir de elimde ufak bir tane vardı. Onu da doktorda ayak üstü uyuşturup aldı, dikiş attı. 
Her ikiside patolojiye gitti, sadece yağ bezesi çıktı neyseki. 
(634 puan) tarafından
Bende patalojiye gitsin istiyorum ama doktor kanserli değil yağ bezesi dedi. Neden sürekli çoğaldığı konusunda içim rahatlardı biraz ama doktor öyle uygun gördü sanırım
(3,821 puan) tarafından
Doktorun bir bildiği vardır tabii. Olmadı başka bir doktora da gidin, aynısını diyorsa demek ki prosedür öyledir.
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Benim gözümün köşesinde vardı iğneyle aldırmıştm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
26 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zynp54 (1,075 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 250 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevgiii (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,474,684 soru

24,143,155 cevap

334,563 kullanıcı

...