0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 3 aydır geçmeyen tekrarlayan bir enfeksiyonum var önce yanma sızı sürekli idrsr varmış hissi ile başladı öyle ki bez tutup geldiği an az az zorlanarak yapıyodum idrarımı sonra hastaneye gittik sabahısı doktor toz verdi içtim geçti 1 hafta sürmedi tekrar başladı bu defa hap verdi onu da içtim tekrarladı tekrar gittim toz verdi ilaç verdi su iç dedi bunların hepsini yaptım ama tekrarladı şimdi de idrar bitiminde ağrı sızı yanma var ama ekstra bir baskı var alt bölgemde sanki bişey alta baskı yapıyor aşağı düşecek yada sürekli idrarım var gibi rahim sarkması mı yoksa böyle idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş olan var mı inşallah enfeksiyondur 

3 Cevaplar

0 oy
(2,405 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun geçen sene benim ablamda çok hastalandı bu enfeksiyon yüzünden şuanda da annemde var ve biz çareyi dut kurusun da bulduk belki sizede faydası olabilir.
(2,652 puan) tarafından
Merhaba cnm post sahibi değilim ama bnm de böyle bi sıkıntım var dut kurusunu kaynatmamjz mı gerkiyor
(2,405 puan) tarafından
Evet canım sabahları aç karna içiyorlardı annemler
(2,652 puan) tarafından
Teskkur ederm cnm
-Reklam-
0 oy
(8,685 puan) tarafından
Bende de 1 aydır var bu enfeksiyon çok kötü bir şey ya 2 kere antibiyotik kullandım toz falan kullandım ama bir işe yaramadı bol bol da su içiyorum en son Dün gittim baktırdım tekrar hafif varmış doktor varla yok arası hafif dedi bu sefer bir şey kullanmana gerek yok Bol bol su iç diyor. Benimde 20 dk da bir çişim geliyor. Cinselliktede acıyomu sizin? 
0 oy
tarafından
ürolojide iyi bir muayene ol canım. böbrek idrar kesesi baksınlar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 392 göst.
+1 oy
8 cevap 373 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,474,226 soru