0 oy
99 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (15 puan) tarafından

idrar yolu enfeksiyonu veya mantar kasık ağrısı yapar mı. neredeyse her ay mantarım oluyor idrar enfeksiyonum da bikaç gün arayla verdiğim testlerde pozitif sonra negatif çıkmıştı geçmişti yani acaba yine mi geldi. cünkü ağrım oluyor dönem dönem ama idrar yolu enfeksiyonu kasıkta ağrı yaparmı?

2 Cevaplar

0 oy
(6,815 puan) tarafından

Yapar canım bende idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşmış biri olarak söylüyorum çok fena oluyor onun ağrısı sırtıma belime vuruyordu sancısı 

(15 puan) tarafından

ne kadar sürdü peki sizin🥹 benim ara ara geliyor yani sürekli değil ama rahatsız ediyor beni ve hafif bacağa vuruyor. yanıt için teşekkürler

(6,815 puan) tarafından

Geçiyor gibi oluyordu tekrar geliyordu benim üşüttüm birde bir hastanede tuvalete girmem gerekti klozetti oturmadim ama yine de kaptı. Geçiyor gibi oluyordu tekrar başlıyordu havalar da serindi o ara kış ayinda 3 ay falan az az arada oldum 

-Reklam-
0 oy
(1,863 puan) tarafından

Yapıyor bende çok sık yaşıyorum hatta en son dayanamadım acile gittik çok kötüydüm enfeksiyon krizi geciriyorsun dedi ömrü hayatım da ilk defa duydum benim ki doğumdan sonra geçmişti ama şuan yine var sanırım bide bana doktor idrar testleri doğru sonuç vermiyor demişti 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 391 göst.
+1 oy
8 cevap 366 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 244 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,815 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,151 soru

24,135,102 cevap

334,261 kullanıcı

...