0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar Benim bir bebeğim var böbreklerinde kristalleşme olmuş 6 günde kabız olunca dedik Behçet uz'a gidelim Çünkü poposundan tuhaf tuhaf şeyler geliyordu çok şükür bir şey çıkmadı temiz yani eşimiz saat 10.40-11 civarı bitti Eve geliyorduk dedim dükkana gidecekmisin Normalde eşim saat 01.00'de geliyor çünkü saat tamir falan yapıyor söküllü saat var onun yapmam gerekiyor dedi İyi tamam dedim Eve geldi saat 11.30 oğlum dondurma istemişti onu dondurma koydum falan yedik etli sana saat 12 dedim gidecek misin dükkana Bu saatten sonra gidip ne yapacaksın  bir kez erken geldim çocuklarınla vakit geçir bu sinirlendi bana bunu diyecektin dükkana göndermeyeceğini söyleyecektin Tamam çok gitmek istiyorsan git dedim Neden benim Hevesimi kırıyorsun mutluluğumu kırıyorsun dedim başladı saydırmaya Benim düzenimi bozuyorsun Hevesimi kırıyorsun benim Hevesimi kırdıysan Senin de Hevesin kırılsın Bir tane de abiye bir şey almış onu da vermesi gerekiyormuş hediye olarak e dedim Pazar günü var dedim Niye böyle büyütüyorsun dedim kavgayı ben en sonunda bana her lafı deyince Ben dedim çık git Saat 1 oldu zaten dedim git çocukları da uyutmuştum zaten benim hevesim kırıldıysa Seninki de kırılsın bana bunları diyor Ben de dedim ki beni çok kırıyorsun dedim Çok kırıldım dedim bu hala saydırmaya devam etti kayınbabam aradı ne oluyor gibisinden O da dedi ki Yok baba bir şey dedi Ben de kenardan dedim ki Dükkana gidemedi ya onu sinirini çıkartıyor dedim onlar da bir şey demedi Duydum duymadım bilmiyorum burada birkaç saat malzemesi vardı aldım onları çöpe attım çöpün İçinden tek tük temizleyip içeriye aldı onları burada dedi kaç milyarlık malzeme var dedi Sende de hakka giriyorsun dedi benim Hakkıma da giriyorsun dedim Saat 12.00-1 demek ne demek 2 3 ne demek dedim Sen neden evlendin dedim sadece spermi verip kenarı çekildin dedim Bu çocuklara ben tek başıma baktım dedim sen dedim ikinin çocuğu yapalım dedim ben sana söz yardımcı olacağım dedin Neredesin dedim yoksun dedim Beni yordun dedim Bir de saat malzemelerini temizlerken şunu dedi bu saat malzemeleri senin ailenden de değerli o orada gözlerim doldu doğru dedin dedim Bizden de değerli dedim kendi katıyorsan o ayrı dedi hiçbir şey demedim Ondan sonra ne konuştu Ne aynı yatakta yattım linç tayfası bir uzak durun zaten sinirim burnumda Sizce siz olsaydınız ne yapardınız

2 Cevaplar

0 oy
(53,952 puan) tarafından
ikiniz de cok bos yapmissiniz kavga da hakli ol olma kayinpederini ne diye ariyosun 

oda ne diye senin ailene degersiz diyo sende diyeydin ya senin de ailen degersiz ne saçmalıyorsun diye
(11,513 puan) tarafından
İkbosum çok uzundu yazdıkların özet olmuş cvpta olmus saol :)
(41 puan) tarafından
Kayınbabam  aradı canım ben değil ne oluyor diye
(41 puan) tarafından
Ayrıca bu size boş gelen şey bana dolu gelebilir  ben onun ailesine o lafı diyemem o onun düşüklüğü ben o lafı diyerek onun seviyesine düşmem o adamların ne suçu var ki ben onu diyeyim
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
Seni anliyorum ben 2. Dogumu yaptim daha lohusayken esim bunaldim diyip beni evde birakip arkadaslariyla dusari cikardi hala degisen bisi yok cok kavgalar ettik bana vurdu bile cok agir küfürlerde duydum buraya yazamayacagim hakaretlerde duydum sonra bisjlerim zorlamayla olmayacagini anladim butun kavgalar bosaydi kendi dunyamda oyalaniuorim oda hala haftanin 3yada 4gunu disarda tek diyorum bana sataşmasin artik insallah evden gider bu aksam dusari cikar diye dua ediyorum beni yokluguna öyle bi alistirdiki sadece görüntusu var benim icin beni. Hesabim mahsere kaldi huzuru mahserde ondan sikayetci olacağim yani sana demem şuki elbette konus belki duselir zamanlq qnlar seni ve yuvasini kiymetini onceligi sana vermesi gerektigini ama zorla olmuyor ve canim ben olduramadim bazen diyorumki eşim keşke ölse hergün hakaretlerini ve assalamalarini duymaktan usandim canima doydum beni öyle bi sindirdiki kendime.olan güvenimi inancimi yitirdim iyi olsam bana 2yüzlü yalaka diyor kötü olsam nankör köpek seni ben besliyorum aldigin nefes bile benim sayemde diyor karnimdaki cocuga bile lanet okudu daha ne diyim benim gibi olma sen nolur olmaz sen iyi ol 
(41 puan) tarafından
Bacım bunları çekiyorsun ya neden bosanmiyirsunuz arkanda kimse yok mu bacım
(252 puan) tarafından
Malesef.. bikere gittim esimede dedim anlasmali bitirelim istersen cocuklar ortak velayet olsun istedigi zaman gel gör ama ben katlanamiyorum artik cocuklarin nafakasinj öde evi bana ver qraba ve birikim senin olsun baska bisi istemiyorm ama bu surecte esim okadar cirkinlestiki bikere daha  nefret ettim ondan ailem pek umursamadi yani konustular ama uzaktan uzaga kendi aileside bana eve dön demektwn baska bisi yapmadi simdi kucuk oglumun biraz daha buyumesini bekliuorm birazda para biriktiriyorum cunku biliyorum cok zorlanacagim bosanirken ama ayrilacagım sonunxa ölüm bile olsa
(41 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 352 göst.
0 oy
7 cevap 234 göst.
+1 oy
18 cevap 617 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde linaaminaramin (28 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 667 göst.
23 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,875 soru

24,091,448 cevap

331,766 kullanıcı

...