Kızlar Benim bir bebeğim var böbreklerinde kristalleşme olmuş 6 günde kabız olunca dedik Behçet uz'a gidelim Çünkü poposundan tuhaf tuhaf şeyler geliyordu çok şükür bir şey çıkmadı temiz yani eşimiz saat 10.40-11 civarı bitti Eve geliyorduk dedim dükkana gidecekmisin Normalde eşim saat 01.00'de geliyor çünkü saat tamir falan yapıyor söküllü saat var onun yapmam gerekiyor dedi İyi tamam dedim Eve geldi saat 11.30 oğlum dondurma istemişti onu dondurma koydum falan yedik etli sana saat 12 dedim gidecek misin dükkana Bu saatten sonra gidip ne yapacaksın bir kez erken geldim çocuklarınla vakit geçir bu sinirlendi bana bunu diyecektin dükkana göndermeyeceğini söyleyecektin Tamam çok gitmek istiyorsan git dedim Neden benim Hevesimi kırıyorsun mutluluğumu kırıyorsun dedim başladı saydırmaya Benim düzenimi bozuyorsun Hevesimi kırıyorsun benim Hevesimi kırdıysan Senin de Hevesin kırılsın Bir tane de abiye bir şey almış onu da vermesi gerekiyormuş hediye olarak e dedim Pazar günü var dedim Niye böyle büyütüyorsun dedim kavgayı ben en sonunda bana her lafı deyince Ben dedim çık git Saat 1 oldu zaten dedim git çocukları da uyutmuştum zaten benim hevesim kırıldıysa Seninki de kırılsın bana bunları diyor Ben de dedim ki beni çok kırıyorsun dedim Çok kırıldım dedim bu hala saydırmaya devam etti kayınbabam aradı ne oluyor gibisinden O da dedi ki Yok baba bir şey dedi Ben de kenardan dedim ki Dükkana gidemedi ya onu sinirini çıkartıyor dedim onlar da bir şey demedi Duydum duymadım bilmiyorum burada birkaç saat malzemesi vardı aldım onları çöpe attım çöpün İçinden tek tük temizleyip içeriye aldı onları burada dedi kaç milyarlık malzeme var dedi Sende de hakka giriyorsun dedi benim Hakkıma da giriyorsun dedim Saat 12.00-1 demek ne demek 2 3 ne demek dedim Sen neden evlendin dedim sadece spermi verip kenarı çekildin dedim Bu çocuklara ben tek başıma baktım dedim sen dedim ikinin çocuğu yapalım dedim ben sana söz yardımcı olacağım dedin Neredesin dedim yoksun dedim Beni yordun dedim Bir de saat malzemelerini temizlerken şunu dedi bu saat malzemeleri senin ailenden de değerli o orada gözlerim doldu doğru dedin dedim Bizden de değerli dedim kendi katıyorsan o ayrı dedi hiçbir şey demedim Ondan sonra ne konuştu Ne aynı yatakta yattım linç tayfası bir uzak durun zaten sinirim burnumda Sizce siz olsaydınız ne yapardınız