0 oy
749 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba

Bosanacagimi dedigimden beridir burada postlara yorum yapıyorum post açıyorum giren yazan yok beni görmüyor gibisiniz aynı bilmeden ters bir cümle mi kurdum herhangi birinize anlamadım yaptıysam da özür dilerim. 

Yeni hayata başlamaya çalışmak çok zor oluyor ailem evini açtı evet ama tüm sorumluluklar bana kaldı hatta iyice arttı gibi o yüzden sinirlerim de bozuldu sizlere kötü laf söylediysem tekrar özür dilerim.

13 Cevaplar

+2 oy
(8,599 puan) tarafından
Bence sen kendince kuruntu yapıyorsun Neden kimse öyle düşünsün ki senin hakkında Burası sanal alem sonuçta yaa ne kadar takılıyorsunuz
(508 puan) tarafından
Olabilir sohbet edecek kişi de olmayınca yakınım da o yüzden böyle hissettim sanırım
(8,599 puan) tarafından
Kimseye ihtiyacın yok boşver sohbet etsen ne olcak kimseye güvenip sırrını verme..
(508 puan) tarafından
İnsan içini dökmek istiyor bir yerde ama haklısın sanırım
(8,599 puan) tarafından
Buraya dök en azından seni kimse tanımıyor gerçek hayatta.
(508 puan) tarafından
Öyle yaptım ama sonrasında herkes kaçtı gibi yada aaaa yine boşanmayı söyleyecek diye mi düşünüyorlar anlamadım
-Reklam-
+1 oy
(5,451 puan) tarafından
Kuzucum denk gelmemiştir. Üzme kendini
(508 puan) tarafından
Ama tam vekâletini alırsam soyadını bile değiştirme imkanı var çocuğumun
(5,451 puan) tarafından
Ay hadi inşallah merve
(508 puan) tarafından
Alacam soyadını bile bırakmak istemiyorum. Hatta olursa babasının adını da kaldıracam o kadar ki nefret ediyorum artık
(5,451 puan) tarafından
O kadar haklı sebeplerin var ki nefret etmek için
(508 puan) tarafından
Kızım hak etmiyor öyle bir babayı...
Afedersiniz sperm bankasından olsaydı da bundan olmasaydı diyorum bazen ama olsun en güzeli kızım oldu ya gerisi boş Allah belasını versin...
0 oy
(310 puan) tarafından
Kız kardeş, gözden kaçmıştır üzülme. 

Çok geçmiş olsun kolay şeyler yaşamamışsınız siz ve bebeğiniz. Ve korkmayın sizin durumunuzda tillahı gelse alamaz bebeği sizden. Baba bağımlı, suç kaydı var, darp raporu var. Zaten bunlar olmasa bile anne kendi isteği ile çocuklardan vazgeçmediği veya ahlaka aykırı bir işte çalıştığı kanıtlı olarak sunulmadığı müddetçe çocuk annenindir babaya verilmez. Annenin bir gelirinin olup olmadığının da bir önemi yok. Allah yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık versin, tez zamanda düze çıkarsın. 
(310 puan) tarafından
Olabildiğince iletişime geçmeyin. Nereye ne kanıt sunacak olursa olsun velayet konusunda şansı yok. Siz kendinizi toparlamaya bakın. Allah kolaylık versin
(508 puan) tarafından
Amin inşallah elimden geldiğince iletişimi az tutuyorum zaten benim en büyük korkum kızımı alması ve onda ki vekâletini de alamamak
tarafından
Canım tehditlerini polise göster uzaklaştırması var dimi okadar görüyoruz Kadın cinayetlerini kızımı görmeye gelcem der gelir bişi yapar filan ama sakın görüsmeyin hic
(508 puan) tarafından
Polis eşliğinde görebilir uzaklaştırılması var
(508 puan) tarafından
Ailemin oturduğu yer site güvenlikli
0 oy
(4,638 puan) tarafından

Boşanmanla falan ne ilgisi var. Ya ilgi çekmemiştir postlar ya da bilgisi yoktur kimsenin. Bu kadar hassas olma. :) 

(508 puan) tarafından
Sanırım:)
0 oy
(13,978 puan) tarafından
Kız Allah aşkına her şey bitti de buradakiler mi kaldı. Sen düzenini kur bacım bakma oraya buraya
(508 puan) tarafından
Sanırım gerçekte sohbet edecek kimse olmayınca burdaki şeyleri takıyorum
0 oy
tarafından
Kizsen bosaniyon mu 
(508 puan) tarafından
Evet...
tarafından
Özür dilerim canım haberin yoktu şimdi okudum postunu hatırlatmak istemedim kusura bakma
(508 puan) tarafından
Sorun yok kız kurtulamadim gitti kızım bende ve vekâletini alırsam benden mutlusu olmaz
tarafından
Ben savcı olsam o adama çocuk vermem valla bence söke söke alırsın
0 oy
(4,574 puan) tarafından
Denk gelmemiştir canım yazmiyor çoğu insanın işi outor çoğu sadece okuyor o zmananhepimiz her şeyden bir şey çıkaralım olur mu öyle şey fazla takma buraları isteyen cevap verir isteyen vermez 
(508 puan) tarafından
Doğru teşekkürler
0 oy
tarafından
Ufacık bebeği ve seni öldüresiye döven bir adamla umarım barışmazsın. Af dilemesine bakma, dönsen iki gün sonra daha beterini yapar. 
(508 puan) tarafından
Öldürürüm yine de affetmem
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Bilakis adınız aklımda kaldı ve güçlü duruşunuz karşısında saygı duydum. Denk gelmemiştir sıkmayın hiç canınızı. 
(508 puan) tarafından
Kızım için sıfırdan başlamak zorundayım kpss ortaöğretim e de girecem dua edin olsun lütfen
(1,104 puan) tarafından
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Ben başaracağınıza inanıyorum
0 oy
(4,925 puan) tarafından
Ailen arkandaysa ne güzel ama sinirleri bozan konu ne surat falanmı asıyorlar çalışır nafakanı alır bebeğine bakarsın şiddet yanlısı bir insanla ömür geçmez zaten
(508 puan) tarafından
Yoo ailem tek kelime etmiyorlar ne yaparsan yanındayız diyorlar ama tekrar barisirsan çocuk bizde kalır dediler ki barışmaya niyetim yok
(4,925 puan) tarafından
Kadınlar anne olunca güçlü olmak zorunda kafana takma birşey seninde psikolojin bozulmasın sen anne hem baba olırsun yavruna
0 oy
(3,194 puan) tarafından
Neden sana taksinlarki burda baya bi post aciliyo gunluk gormuyolarsir belki
0 oy
(53,364 puan) tarafından
cok mu fazla onemsiyorsun burayı tamam dertlesiyosun fikir aliyosun da cevap gelmedi diye özür dilemeler falan alti yıldır burdayim.yeri geliyo benim postlarima samimi olduklarim bile yazmiyo niye yazmiyorsunuz diye özür mu dilenir sen kendini onemse
(508 puan) tarafından
Haklısın...
Ama kendimi bir an suçlu hissettim...
0 oy
(2,538 puan) tarafından
Bosaniyormusun ya çok sevindim.minnacik bebge ve sana dokunan eller kirilsin.iyi yapmışsin ailenin evine giderek çok sevindim 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 623 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 671 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehraperi (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 622 göst.
+2 oy
6 cevap 120 göst.

Kategoriler