0 oy
995 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından
Merhaba kızlar (azeriyim türkçem iyi deyil kusura bakmayin).

1 hafta olucak annemlere geldiyim zaten kendisi gönderdi beni,kızım biraz gezsin hem havasını deyişsin falan dedik,ben gelmek istemiyordum ,seni yalniz birakip gitmek istemiyorum dedim ,bişey olmaz çocuk biraz hava alsin dedi.Şimdide telefonda sık sık konuşuyoruz ama triplere giriyor,beni bırakıp gittin,özlemiyorsun ,falan diyo.

Storisine bi kaza videosu atmış "bu gun yanimda ol yarin belki ben olmam " yazmis altinan

Ama kendin söyledin git dedin  ,hatta ben gelmek istemedim diyorum ,bana diyor ki ben sana git desemde sen gitmemeliydin

Çıldrcam nasıl yaranayım ben bu adama bilemiyorum

21 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Yaaa seni seviyor belli özlemiş ondan bu tripler ❤️
(1,158 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Abim de öyleydi eşine karşı:D özledim diyemiyordu trip atıyordu
-Reklam-
+1 oy
(5,512 puan) tarafından
Hiç sevmiyorum böyle tavırları. Yanlış anlama ama hem kendince iyi birşey yapıp ailenle hasret gider deyip gönderip hem de özledim, çok seviyorum bahanesiyle senin burnundan getiriyorsa saçmalık resmen. Çok ergence tavırlar bunlar.
(39 puan) tarafından
Aynen ergence bencede
0 oy
(30,515 puan) tarafından
Yaranmaya çalışma bence enişte bir tuhaf çünkü 
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Kız seni nasıl seviyor ne güzel benimki ben aramasam aramıyor bile Annenlerdesin işte niye arıyım diyor
0 oy
(64,764 puan) tarafından
erkeklerin tribide hic cekilmiyo☺️
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Evet kendi gondeis ama belliki özlemiş ben olsam kizmam çıkar giderdim 
0 oy
tarafından
Hiç gitmemek de olmaz daaa... Adam özlemiş belli ki tartışacağına eve dön bence 
(39 puan) tarafından
Dönucem çunku boyle kavayı yiycek gibi
0 oy
(1,707 puan) tarafından
Benimki de böyleydi tek farkı o gitme diye yalvarırdı ama ben yine de giderdim tabi burnumdan getirirdi. Bu yıl öyle yapmadı çok şükür 
0 oy
(17,428 puan) tarafından

Eşim de aynı o bana git dese de ben gitmemeliymişim :) 

0 oy
tarafından
Özlediyse adam gibi özledim desin tatlılıkla..yaptığı iyiliği burnundan getirenlere sinir oluyorum yaa
0 oy
tarafından
Hasbam naz yapıyor aynı benimki valla o da öyle biseyi yap der git der sonra küser darilir komikler valla 

Napacaz ki acaba simarta simarta tepemize çıksınlar olmadı 
0 oy
tarafından
Herifin baya duygusallaşmis yaaaa
0 oy
(5,454 puan) tarafından
aman yarabbi klasik erkek
0 oy
(7,514 puan) tarafından

Ay aynı benim kocam aynı annemlerde kaliyimmi derim kal tanı aşkm der ama gece 12 yi geçince başlar msj atmaya beni bıraktın gittin e derim sen kal dedin ya yok ben kal desemde sen beni bırakıp kalmayacaktın geliyim alıyım mi der hemen bu seferde ben gitmem :D

0 oy
tarafından
Fazlaca ozlemis seni ne güzel işte 
0 oy
tarafından

Bak kız bende Azeriyim Ama Polşada yaşıyoruz bı aylığına Azərbaycana girmişdik eşim beni annemlere götürdü akşam saat 11 si oyurduk yemek falan yedik sonra annen beni özlemiş işte bı yıldır girmuyordu kal gitme dedi eşimde tamam kal ne kadar istiyorsan o kadar kalabilirsin dedi ve gitti ben kaldım akşam oturduk ablam eniştem abim annem babam hep beraber sohbet muhabbet etdik 2 buçuk falandi uyuduk sabah gec kalkdim saat 10 oluyordu oturdum kahvaltı yapayım pijamadayim daha uykuluyum aha bı bakdim eşim gelmiş günaydın dedim güldü herkes noldu niye geldin dedim seni çok özledim geceyi uyuyamadım sensiz hadi gidelim dedi çok utandım o an ayıp dedim niyə kız dedi ə hər kes senin bu kadar erken ozleyip gəldiyini anladı o yüzden utandım dedim :D

(39 puan) tarafından
Ne güzel al işte
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Ooo enişte hanımcı :)))) eşimde eşimmmm 
(2,719 puan) tarafından
Ooo ikom
(8,169 puan) tarafından
Görüşemiyoruz hiç burada:)))
(2,719 puan) tarafından
Bende girip çıkıyorum sen daha aktiftin hevesini mi kaçırdılar yoksa
(8,169 puan) tarafından
Öyle çok gereksiz var ki hemde ne heves kaçırıyolar
Senin gibi dostlarım var yoksa komple silerdim de ❤️
(2,719 puan) tarafından
can sıkmaya değiyorlarmı ki boşver bi müddet yoktum ya şimdi kimseyi tanımıyorum :))
0 oy
(8,169 puan) tarafından

Ama özlemiş ya 

Benim eşimde gitsem bir yere yada o gitse günlük konuşuruz görüntülü sesli mesaj zaten hep olur 

Gene diyor unuttun beni özlemiyorsun falan :D

Erkek kısmı işte koca adamdır ama aslında küçük erkek çocuğu gibidir hep

0 oy
(1,759 puan) tarafından
Kocan kaç yaşında 
(39 puan) tarafından
29 yaşında
(39 puan) tarafından
İyirmi dokuz
(1,759 puan) tarafından
Valla canım ergen gibi davranmış sanki 20 yaşında gibi
0 oy
(3,798 puan) tarafından
Aynı benim eşim. Nefret ediyorum triplerinden

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,086 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 900 göst.
0 oy
10 cevap 399 göst.
0 oy
6 cevap 632 göst.
8 Aralık 2025 Diğer kategorisinde UykusuzBirAnne (1,790 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,712 soru

24,609,554 cevap

364,013 kullanıcı

...