Eşim de aynı o bana git dese de ben gitmemeliymişim
Ay aynı benim kocam aynı annemlerde kaliyimmi derim kal tanı aşkm der ama gece 12 yi geçince başlar msj atmaya beni bıraktın gittin e derim sen kal dedin ya yok ben kal desemde sen beni bırakıp kalmayacaktın geliyim alıyım mi der hemen bu seferde ben gitmem
Bak kız bende Azeriyim Ama Polşada yaşıyoruz bı aylığına Azərbaycana girmişdik eşim beni annemlere götürdü akşam saat 11 si oyurduk yemek falan yedik sonra annen beni özlemiş işte bı yıldır girmuyordu kal gitme dedi eşimde tamam kal ne kadar istiyorsan o kadar kalabilirsin dedi ve gitti ben kaldım akşam oturduk ablam eniştem abim annem babam hep beraber sohbet muhabbet etdik 2 buçuk falandi uyuduk sabah gec kalkdim saat 10 oluyordu oturdum kahvaltı yapayım pijamadayim daha uykuluyum aha bı bakdim eşim gelmiş günaydın dedim güldü herkes noldu niye geldin dedim seni çok özledim geceyi uyuyamadım sensiz hadi gidelim dedi çok utandım o an ayıp dedim niyə kız dedi ə hər kes senin bu kadar erken ozleyip gəldiyini anladı o yüzden utandım dedim
Ama özlemiş ya
Benim eşimde gitsem bir yere yada o gitse günlük konuşuruz görüntülü sesli mesaj zaten hep olur
Gene diyor unuttun beni özlemiyorsun falan
Erkek kısmı işte koca adamdır ama aslında küçük erkek çocuğu gibidir hep
1,507,712 soru
24,609,554 cevap
364,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın