0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (5,314 puan) tarafından
7bin diyorlar yedek seklinde almayi düşünüyorum hep huawei kullandim nasil sizce 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Redmi12 alcakti eşim kardeşim çöp o telefon 1 sene kullanamazsin dedi ama yedekseneden olmasin 
(88 puan) tarafından
Eşim kullanıyo bir sene oldu çok şükür hala bşeyini görmek dik bende 11 kullanıyorum
(825 puan) tarafından
Kız ne alaka 1 yılı geceli çok oldu kullanıyorum aşırı memnunum hayatımda kullandıgim en konforlu ve en fonksiyonu bol telefonum bu oldu
tarafından
Kız gerçek mi redmi 12 dimi note olan değil bak 8 bin falsn onun fiyatı
tarafından
O telefon fiyat performans ürünü.  Kardeşin muhtemelen telefona zarar verdiği için o şekilde konuşmuştur.  Telefon dedin mi bana sorun
(825 puan) tarafından
Ha yok not pro benimki Merve :D pardon bebisim
tarafından
Mor vampir kız bana şöyle mümkün olduğunca ucuz yollu bi telefon lazım benimki oğlan parçaladı ekran komple kırık şarj tutmuyo hafızası doldu 5 sene kullandım bunu oppa A31 bendeki bunun gibi sağlam olmcak ama uygun bişey lazım ne önerirsin eşim Samsung a25 dusunuyo nasıl sence valla benim elimde olsa 5bin 6binlik saçma sapan bişey alçam ki çocuk yine kirarsa icim acimasin esimde o kadar da olmaz ben sans onu vermeye utanırım diyo ne dersin onerecegin bişey var mı bilinfik marka olcak ucuz olcak sağlam olcak başka hiç biseyin önemi yok benim için
tarafından
Kilo almayan biri güldürdün kız
tarafından
Merviş yıllardır yurt dışı telefon kullanırım hiç bir problemde yaşamadım (Belkide 10 yıldır kullanıyorum) , illaki sizin oralarda yurt dışı telefon satan yerler vardır . IMEI atiyorlar yıllarca kullanıyorsun
Xiaomi serisi al, bende not9 pro vardi telefonun üzerinden Fabrika servis arabası geçti telefon tık demedi sonra o telefonu anneme verdim, 4 gün önce trafik kazası geçirdi orada kırıldı ekranı tekrar yaptırdı kullanıyor , sakaşız o telefonu 5 senedir kullanıyoruz
Şuan elimde Not11 pro var 2 senedir daha telefonda çizik yok. Hepsi de yurt dışı cihazı. Eşimi kaynımı falan herkesi ikna ettim şuan sülale yurt dışı cihazı kullanıyor desem yeri :D
tarafından
Yurt dışı cihaz ne oluyo peki hangi ülkeler mesela
tarafından
Hem çok uygun hemde çok sağlam
Türkiye cihazlarının 2 katı ucuz
tarafından
Hangi ülkeler diye birşey yok kuzum Xiaomi marka telefonlar satıyorlar telefoncular, hangi şehirde oturuyorsun bilmiyorum ama muhakkak sizin oralarda da satan vardır
tarafından
Kız ankaradayim her mağaza var da demek istediğim ben şampuan alırken 40 kere düşünüyorum boykot ürünü olmasın diye gidipte o kadar parayı onlara teslim edersem olmaz
tarafından
Yurt dışı cihazda telefonun garanti belgesi olmuyor, aldığın yer sana garanti veriyor birşey olduğu durumda oraya götürüyorsun onlar yapıyor ki buna gerek bile olmuyor emin ol .
IMEI atıyorlar süresiz telefon kapanmadan kullanıyorsun
tarafından
Xiaomi Çinin orjinal malı canım :D
tarafından
O markayı eşimde dusunuyo aslinda ksynimda kullandı bi süre o da önerdi olabilir
-Reklam-
0 oy
(17,112 puan) tarafından
Redmi 13 c benimki. Samsung gibi bence. Kamerası fazla iyi değil ama diğer özellikleri Samsung'a benziyor. 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Redmi 13 pro seviyorum ben.
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Bizim ma aile redmi takılıyor kamera ne aşırı kaliteli ve iyi bende 12 si var 8 kullanıyordum bayagı da uzun ömürlü bence tavsiye ederm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,218 soru

24,069,121 cevap

330,521 kullanıcı

...