0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (5,314 puan) tarafından
7bin diyorlar yedek seklinde almayi düşünüyorum hep huawei kullandim nasil sizce 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Redmi12 alcakti eşim kardeşim çöp o telefon 1 sene kullanamazsin dedi ama yedekseneden olmasin 
tarafından
Hangi ülkeler diye birşey yok kuzum Xiaomi marka telefonlar satıyorlar telefoncular, hangi şehirde oturuyorsun bilmiyorum ama muhakkak sizin oralarda da satan vardır
tarafından
Kız ankaradayim her mağaza var da demek istediğim ben şampuan alırken 40 kere düşünüyorum boykot ürünü olmasın diye gidipte o kadar parayı onlara teslim edersem olmaz
tarafından
Yurt dışı cihazda telefonun garanti belgesi olmuyor, aldığın yer sana garanti veriyor birşey olduğu durumda oraya götürüyorsun onlar yapıyor ki buna gerek bile olmuyor emin ol .
IMEI atıyorlar süresiz telefon kapanmadan kullanıyorsun
tarafından
Xiaomi Çinin orjinal malı canım :D
tarafından
O markayı eşimde dusunuyo aslinda ksynimda kullandı bi süre o da önerdi olabilir
-Reklam-
0 oy
(17,104 puan) tarafından
Redmi 13 c benimki. Samsung gibi bence. Kamerası fazla iyi değil ama diğer özellikleri Samsung'a benziyor. 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Redmi 13 pro seviyorum ben.
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Bizim ma aile redmi takılıyor kamera ne aşırı kaliteli ve iyi bende 12 si var 8 kullanıyordum bayagı da uzun ömürlü bence tavsiye ederm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,085 soru

24,067,566 cevap

330,461 kullanıcı

...