0 oy
386 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Bu güneş kremi kullanan varmı 

image

8 Cevaplar

0 oy
(4,752 puan) tarafından
Kullanmadim ama buna bu kadar para verene kadar dogal icerikli krem almaui tercih ederim. Ksrar senin tabi
tarafından
Baya pahalı evet eczane fiyatı 650 ama yoktu
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
97 spf aşırı aşırı yüksek koruma demek sana bunu uygun gördü. Fiyatta spf i yüksek diye çok normal 
tarafından
Güneşe çıktığımda yüzüm yanıyor dedim baya bı kızarıyor bunu yazmış eczanede 650 TL ama bulamadım yokmuş bide dediğin gibi spfsi baya yüksek bu biraz düşündürdü ama Trendyol da falan yorumlar baya iyi
(34 puan) tarafından
Niye düşündürdü sizi e bu güzel bir şey 97 spf cildinizi çok iyi korur
tarafından
Bilmiyorum kağıtta diğer güneş kremleri hepsi spf 50 birtek bu spf 97
0 oy
(833 puan) tarafından
Banada bunu önermişti ama hiç faydasını görmedim hep sivilce yaptı bende ,
tarafından
Anladım Trendyol yorumlarda çoğu iyi demiş bilemedim kafama göre almiyim diye doktora gittim ama kararsız kaldım
(833 puan) tarafından
Özele mi gittin ,genelde hep bunu yaziyolar galiba
tarafından
Yok devlete gittim
0 oy
(4,933 puan) tarafından
Cildin hassas bir ciltse önce numune boyunu denemeni öneririm. Oğlum için bu değil ama başka marka aldık, evet çok iyi koruyor ama çocuk kaşıntıda  duramadı çünkü kimyasal oranı da koruyuculukla birlikte artıyor ve cildine iyi gelmedi oğlumun. Başka marka ve daha düşük faktöre geçiş yaptık, rahatladı çocuk. 
tarafından
Ben oğluma da kullanabilir miyim dedim olur dedi ama kağıtta spfsi en yüksek bu krem bulamadık eczanede
0 oy
(6,737 puan) tarafından
Ben bu markanın ürünleri hem kullanan biri olarak hemde satan biri olarak söylüyorum hiç güzel değil paran çöp olmasın yazan doktor bile bu ürünü almıyordur o kadar söyleyeyim
tarafından
Doktor erkekti bilmiyorum kafama göre almiyim diye randevu alıp doktora gittim bunu yazmış kağıtta da spf si en yüksek bu krem
0 oy
(4,811 puan) tarafından
Şu markanın ürünlerini hic beğenmiyorum güneş kremi aşırı kötü sürünce yüzün yağ kusuyor resmen almaya değmez bence
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Digerlerinden farki ne acaba bu kadar pahali bazi dr markalalarla anlasmali oluyorlar onu oneriyorlar
tarafından
Olabilir bilmiyorum
0 oy
(837 puan) tarafından
Çok ıyı bı krem ben kullandım tabı ozamanlar 100teleydı
tarafından
Teşekkürler
tarafından
Güneşten koruyor mu bide kapatıcı etkisi varmi
(837 puan) tarafından
Ewt her ise yarıyot ben çok memnun kaldım

İlgili sorular