0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
Elimde bir miktar patlıcanim var kızartma niyetine buzluğa atmak istiyorum acaba kızartıp mi atayim çiğ mi atayim bilemiyorum karnıyarık yapmak istemiyorum çünkü yemeğini yapmıyoruz sadece kızartma niyetine nasl atayım ya 

5 Cevaplar

0 oy
(825 puan) tarafından
Kızartıp da atmalisin. Çiğ atıp geri çıkarınca kendini salıyor birde tadında acilik oluyor 
(217 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,886 puan) tarafından
Kızartıp atabilirsin
(217 puan) tarafından
Teşekkür ederim öyle yapacam çünkü çiğ olunca sonra kızartmak zor oluyor
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Biz kızartıp da atıyoruz
0 oy
(4,570 puan) tarafından
Ben kup kup dpgrayop hafif kizartip atiyorum, ama asiri kizartirsan hamur oluyor sonra
(217 puan) tarafından
Evet kızarınca hamur gibi oluyor biraz çiğ kaldı mı da sonra buzlu iken çıkarıp kızartmak zor oluyor
0 oy
(18,203 puan) tarafından
Kızartıp at canım çok güzel oluyor denedim ben sakın çiğ atma
(4,181 puan) tarafından
Biber de atılıyor mu acaba
(217 puan) tarafından
Biberi çiğ atarım buzluktan çıkardıktan sonra fırında kizartirim
(18,203 puan) tarafından
Ben biber patlıcan karışik kızartıp atarim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 187 göst.
8 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tazeannne (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 496 göst.
23 Eylül 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
0 oy
7 cevap 210 göst.
9 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,466,934 soru

24,037,177 cevap

328,988 kullanıcı

...