0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (627 puan) tarafından
 Oğlum son zamanlarda iyice durmamaya başladı sinirleniyorum sürekli eşimle tartışıyoruz herkes oğlumdan şikayetçi hiperaktivite bozukluğu teşhisi konuldu sürekli koşuyor ve anlamsız hareketler yapio  biz oturunca sürekli üstümüze atlıyor vuruyor.geceleri sürekli uyanıyor ben ne yapabilirim bilmiyorum  öfkeme hakim olamıyorum  sosyallestirmek için çok çaba gosteriom ama insanlar bizden kacio eşim asker biz köy gibi bir yerde Yasioz   Böyle yaptığı için oğlum çocuklardan soğudum mesleğim  var işimi yapamıyorum  artık bana vurunca bende ona vurmaya başladım  yüksek stres içindeyim depresyona girdim intihar bile etmeye çalıştım. Çok bunalıma girdim psikolojik destek almaya başladım bir tane çocuk sanki 3.tane var evde eşim yardımcı olmuyor herşeye ben koşuyorum  Allah rızası için dua edin 

3 Cevaplar

0 oy
(2,129 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Birebir aynısı bizde köye tasindik oğlum 3.bucuk yaşında sürekli eşyalara zarar veriyo surekli koşuyo isiriyo ustumuze atliyo her yerini carpiyo morartiyo kapıları carpiyo yapma dediğim her şeyi gicikligina yapiyo oyun asla oynamiyo sürekli oyuncakları carpiyo sürekli çocukları dovuyo yada dayak yiyo bir de üstelik kardeşi var onu evire çevire dovuyo sürekli uyarmama rağmen çocuğun kolunu donduruyo resmen büyük insan gibi kardeşini mahvediyo bende kardesini dovdukce inatlastikca onu dövmeye başladım çok tatlı dille konuşuyorum anlamiyo böyle biraz korkuyo ama çok vijdan azabı çekiyorum ona vurunca kafama takiliyo napabilirim burada okulda yok koydeyiz kreş yok eşim sürekli 12 saat calisiyo işten ckinca tarla bahçeyle ilgileniyo hayvanları var onlara bakmaya gidiyo ben hep yanlızım evin içerisinde çok bunaliyorum sadece rahat edebilmek icin banyo yapmayı çok seviyo suyu açıp banyoda küvete koyuyorum öyle 20 dakika falan oyuncak oynuyo suda bir de dışarıya çıkarken akülü arabaya bindirip kityiyorum inemiyo öyle biraz vakit geçiriyoruz o şekilde idare etmeye çalışıyorum yani senin yaptığın her şeyi birebir bende yapıyorum çok zor bir durumdayız seni çok iyi anlıyorum ama kesinlikle duzelmeden 2. Yi yapma tavsiyem çünkü küçük çocuk çok şiddet goruyo abisinden kolu kirilicak diye ödüm kopuyo
(627 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim  yanlızım burada çok bunaldm  birşey yapamıyorum çocukla çok mahrum bir yere geldim sizin eşiniz de asker mi
(2,129 puan) tarafından
Yok cnm değil personel hastanede ama 12 saat calisiyo bazende 8 sekiz olduğu zamandada tarlaya gidiyo gece geliyo sürekli genelde çok zor durumdayiz senle ben ;(
-Reklam-
0 oy
(3,437 puan) tarafından
Asker esleeinin kaderi evin hem erkegi hem kadini olmak 

Verefek tavsiye aklima gelmedi tsz zamanda hayirki sekilde buyusun iyi gunkerin8 goresin insAllah

Karsikik verirzeniz iyoce zivanadan cikar sabredin kesinl9kle vurmayin annemde yapiyor bu davranis dogru deyip pekistirebilir 
(627 puan) tarafından
Bana sürekli vuruyor yemek yiyip içemiyorum.uyuyamiyorum uyumuyorda inşallah bacım çok zorlanıyorum her konuda
0 oy
(533 puan) tarafından
Özel yarım gün kreşe vermeyi denesene çocuğa vurmak nedir tam sen şimdi ne yaşıyorsun bilmiyorum ama kesinlikle çok kötü vurarak daha da çocuğun davranışlarını bozuyorsun 
(627 puan) tarafından
Cnm köyde yaşıyoruz imkanlar çok kısıtlı şehir merkezi bile 2 saat sen düşün evin içine tıkılıyorum sosyalleşmesi için çaba gosteriom insanlar kacio bizden çocuğum onlarada vuruo ısırıyor  kafayı yemek üzereyim eleştirmek senin için çok kolay başına gelmediği için bilemezsin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 366 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 256 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 453 göst.
4 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,364 soru

23,856,777 cevap

320,182 kullanıcı

...