0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (9,884 puan) tarafından
Bilen bilir yeni bı kızım oldu ananem dedem yeni hacidan geldi dedem bebeği görmek istedi hem hosgeldiniz  gitik hemde bebeği görsunler dedik köye gitik ananemgik orda teyzem gölde geldi yemek yendi dayım gelmedi muhtar kendisi hemen gelemiyo eve geldi yemek ayrı verildi yengem benim çocuğu aldı sevsin götürdü almak istemedi ben almam dedi karşıdan da yalancıktan sevdi yengem üsteledi eti dahada bı kızdi çok buruşuktu kimseyle konusmadı teyzem hızlandirdilar dağıldı 

8 Cevaplar

0 oy
(5,426 puan) tarafından
Belki küçük bebeği kucağına alamiyordur benim babam 4 aylık olana kadar kucağına alamaz korkar bizi hep yataga yatirirmisti annem öyle severmisti torunlarını da belirli bir süre kucağına alamıyor 
(9,884 puan) tarafından
Karşıdan seveydi onuda yapmadı ki alsın demiyom zamanında beni kücüken hep almıs fotolar bile var işine gelmedi almak
-Reklam-
0 oy
(14,957 puan) tarafından
morali felan bozuktur belki illa kendine niye cekiyorsun bide her insan kucuk bebek kucagina alamiyor bi ara sor de mesela dayi canin mi sikkindi diye nolacak insanlar hep mutlu olacak diye birsey yok 
(9,884 puan) tarafından
Moroli bozuk olabilir ama çevreye yansitmasaydı iyidi milet hızlı çay içip giti hemen
(14,957 puan) tarafından
ne bileyim olabiliyor insanlik hali canim cok takma
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Bebegin ne kadarlik canim, bazi insanlar kucuk bebegi alamiyolar kucaklarina. Benim amcam kendi cocugunu bile alamamisti bi sure. 
(9,884 puan) tarafından
Amcam almiyo canım karşıdan sevdi yengemde suç var bebeği götürdü gostercem diye uğraştı bakmicem dedikçe almıyacam dedikçe sinirlendi hiç kimseyle konusmadı öyle morali bozuk oturdu zamanında beni almış hep bebeken fotolar bile var
0 oy
(22,715 puan) tarafından
Bazıları küçük bebeği kucağına alamaz. Belki ondandır 
(9,884 puan) tarafından
Almasın canım karşıdan sevsin yuzune bakmadı yengem zorla sevdirmeye çalıştı
(22,715 puan) tarafından
Boşver sen de onun yüzüne bakmazsın bı daha aynı sekilde yaparsa
0 oy
(3,335 puan) tarafından
Kucuk die alamiyordur esim bile oglum dogdugunda kucagina alamiyordu
(9,884 puan) tarafından
Karşıdan seveydi
0 oy
(1,294 puan) tarafından

Eşim çocuğu 6 aylık olana kadar nerdeyse alamadı korkudan :D

(9,884 puan) tarafından
Almasın canım bakmakta pek istemedi sert çıkıştı bana cikmadı eşine sert çıktı
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Parası felan mı yoktu acaba kucagına alınca bişey vermek gerekir diye düşünmüşte olabilir
(9,884 puan) tarafından
Dedem verdi para vermesede olursa karşıdan sevse olur du
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Hemen üzülme kendi açımdan bakıyorum ben başkasının çocuğuna bebeğine asla dokunmuyoeum küçükler mikrop kapar yada anne babası rahatsız olur diye ama çok severim komşumun 2 yaşında kızı var asla öpmem fazla temas etmem annesi rahatsız olmasın diye belki o da öyle düşünmüştür canim
(9,884 puan) tarafından
Alsın demiyom ama bebeğede öyle hic sevmedi bakmadı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 342 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 412 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu