Kızlar kaynım ektim gelecek şehir dışından oğluma bisiklet Akçam dedi 8 aylıkken sünnet hediyesi olarak penguen bisiklet dedi oğlum 20 aylık oldu almamıştı şimdi yarın gelecekler bisiklet almış ama şu eskiden hepimizn kullandığı üç tekerlekli plastik motor varya ondan almış yemek yapicam eşim görevden bugün geldi alışverişe çıkmamz lazım dedim bana dediği ben yaparım yeşil fasulye pilav pişir başka bişi Yok dedi
Eltm bizim her gitmemzde bunu pisryo valla benm en sevdiğim yemek olduğu için benm için sorun yok ama eşim buna çok taklyo sende kendini yırt yemek diye dio ben severim eltimi bana zararı yok o bisiklete o bile çok dio eşim zamannda yeğenlerine yapmış baya bişi bide oğlum dogdunda altın takicam dedi takmadı onun yarısi kadar para verdi eşim ondada çok bozuldu
Valla benim için sorun yok ister alsın ister almasın arada ben kaynadim benn daha önce gelen misafire hiç sulu yemek pisrmedim hep fırın yemekleri oldu hem o var hem eşimin yaptigi doğrumu sizce ugrassam yemeğe bana kizicak ama ben rahat edemem napmalym?