0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaynım ektim gelecek şehir dışından oğluma bisiklet Akçam dedi 8 aylıkken sünnet hediyesi olarak penguen bisiklet dedi oğlum 20 aylık oldu almamıştı şimdi yarın gelecekler bisiklet almış ama şu eskiden hepimizn kullandığı üç tekerlekli plastik motor varya ondan almış yemek yapicam eşim görevden bugün geldi alışverişe çıkmamz lazım dedim bana dediği ben yaparım yeşil fasulye pilav  pişir başka bişi Yok dedi 

Eltm bizim her gitmemzde bunu pisryo valla benm en sevdiğim yemek olduğu için benm için sorun yok ama eşim buna çok taklyo sende kendini yırt yemek diye dio ben severim eltimi bana zararı yok o bisiklete o bile çok dio eşim zamannda yeğenlerine yapmış baya bişi bide oğlum dogdunda altın takicam dedi takmadı onun yarısi kadar para verdi  eşim ondada çok bozuldu

Valla benim için sorun yok ister alsın ister almasın arada ben kaynadim benn daha önce gelen misafire hiç sulu yemek pisrmedim hep fırın yemekleri oldu hem o var hem eşimin yaptigi doğrumu sizce ugrassam yemeğe bana kizicak ama ben rahat edemem napmalym?

6 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Eşini dinle birşey olursada eşim öyle uygun gördü dersin  
tarafından
Ben rahat edememki
(5,328 puan) tarafından
Et kuzum dinlemez isen evde huzurn kaçar ozaman keşke dinlesydimde ağzımın tadı kaçmasaydı dersim hem taze fasulye bu zamanda lüks yemek kuzum kilosu 12 lira herkese yemek düşmez
-Reklam-
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Aman boşver askisi eşini dible sen insanlar sana nasılsa öyle olmak daha iyi daha fazla ne eksij
tarafından
Ya ne bilim valla çekinrm ben yeşil fasulye pişirmeye liste attım bakmadi bile ben alırım dedi çıktı gitti
0 oy
(546 puan) tarafından
Bana bu tur ince hesaplar sacma geliyor.yani esinizin kardesiyle boyle o bunu yapti sen de bunu yap falan demesi gereksiz bence.ya da altin yapicam diyince para takmasina alinmaniz da gereksiz.sonucta o altin yapinca siz de ona altin yapmak zorunda kalacaksiniz.bana kimse altin falan almasin ben de kimseye almayim.bisikketi de icinden gecen daha iyisiydi belki ama imkani ona yetti sonucta almis.bizimkilerde onu bile almak yok.ha bi de ha sulu yemek ha firin yemegi.siz ailesiniz.karai tarafin da yemek cesidine onem vermesi sacma olurdu bence hangisi icin o an musaitseniz onu yapin..yani bu devirde hayat zor gecim zor insanlar zor.her seyi takmamak alinmamak lazim kendi huzurumuz icin bence.
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Ben eşimi dinlemem çünkü ev benim evin kadını benim,  misafirimi bana yakışacak şekilde ağırlarım 
0 oy
tarafından
Ayıp etmiş eşin sonuçta kötü insanlar değillermis kaynin eltin her zaman evdeki hesap çarşıya uymaz altın getirmediler diye böyle yapması hoş değil ama seninde suçun yok yani yapma dediyse yapacak bisey yok 
tarafından
Canım ellerinde yok değil durumları bizden iyi eşim bu yüzden bozuluo
tarafından
Anladım ama eve gelen misafiri elimizden geldiğince güzel ağirlarsak evin bereketi de artar Allahın izniyle
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Kim ne yaparsa kendine... Sen sana yakışanı yap nasıl istiyorsan öyle ağırla misafirini eşini de dinleme erkekler ne anlar yar8n bir gün laf ederler gittik şu yemeği yapmıştı diye. Kimse bilmez eşinin yüzünden olduğunu.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 394 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 358 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 424 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 660 göst.