0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (4,172 puan) tarafından
Kızlar İhlas Aura Cleanmax için akşam tanıtıma gelecekler almayı düşünüyorum Bir yandan ama bir yandan da fiyatı sordum söylemediler O yüzden Kararsızım acaba para tuzağı mı yoksa gerçekten işe yarıyor mu diye merak ediyorum aranızda kullanan var mı?  Eşimin yengesi Geçen hafta geldi koltuklarımı yıkadı çok memnun kaldım Yani koltuğumdan resmen Toprak çıkıyordu o kadar tozlu ve kirliymiş haberim yoktu resmen fiyatını bilen var mı aranızda ikinci el sitelerinde de çok karşıma çıkıyor diyorum acaba iyi bir makine değil diye mi satıyolar

5 Cevaplar

0 oy
(286 puan) tarafından
Çok hantal bir makine. Çok mükemmel temizliyor ama çok ağır günlük kullanım için uygun degil. Ben bikac sene once 7500e almıstım simdi senin taksitlendirmene gore 30-50.000 tl yi falan buluyor. Yıkama icin almak istiyorsan alma. Sadece yıkama için olan bi makine al.. teferruatı aksesuarı cok yıkamayı bilmem  ama süpürme temizliği gercekten harika. 
(4,172 puan) tarafından
Ben yıkama artı toz alma için kullanmayı düşünüyorum ama bakalım
-Reklam-
0 oy
(7,259 puan) tarafından
Alt komşum kullanıyor makinenin tek kötü tarafı ağır ve günlük kullanıma uygun olmamasi onun haricinde düzenli kullanımla evde toz azalıyo daha temiz oluyo dediydi 
(4,172 puan) tarafından
Yani haftada bir kullansam bile yeter aslında
(7,259 puan) tarafından
O zaman parası işine gelirse al derim canım ben çok istiyorum da şuan eşim kendimizi sıkıştırmaya gerek yok diyo
0 oy
(163,183 puan) tarafından
cook agir bi makina bi suru parcaciklari var tak cikar yapiyosun surekli ben begenmedim demin bi arkadas fiyatini merak ediyodu aksama benim yoruma yazarmisin
(4,172 puan) tarafından
Çok aşırı pahalı geldi imkansız alama. O kadar nakitim olsa makina mı gelir aklıma :D
ben aldimda 18 yada 16 bindi 1 kez kullanmadik 1 denedim anaam bi suru parcacikli agir bi alet bana gore degil dedim biraktim
(4,172 puan) tarafından
Sat bana.d
yok bacim dursun 2 seneye kalmaz 100 bin olur
(4,172 puan) tarafından
Olur valla adam kendi de söyledi geçen yıla nazaran 3 kat arttı fiyatı, önümüzdeki yıl 90-95i bulur dedi
0 oy
(2,335 puan) tarafından
En son fiyatı 32-35 arasiydi. Benim annem de var ama aşırı aşırı ağır bir makine ben sevmiyorum 
(4,172 puan) tarafından
Fiyatı çok ** değerse alınır gibi
0 oy
(4,663 puan) tarafından
Annem yıllardır kullankyor bu makinanın bir önceki serisini çok memnunuz tek sıkıntısı makina hem çok hemde makina suyla çalışıyor evide supursen suyla çalıştığı için sürekli suyu bosaltman gerek ve o su biraz kalasın iğrenç kokuyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
8 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Orkide01 (205 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 175 göst.
+1 oy
4 cevap 166 göst.
9 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (356 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,708 soru

23,887,713 cevap

321,655 kullanıcı

...