0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (892 puan) tarafından
Canım anneler nasılsınız havalar nasıl ☺️ beni bir panik sardı cumartesi günü oğlumun 2 yaş doğum günü var. Pastanın yanına neler yapabilirim pratik ama güzel tarifler var mı bildiğiniz. Toplamda 20 25 kişi olacaz. Tek başıma yapacam Herseyi o yüzden çok zor şeylere bakamıyorum. 2 3 gün önceden hazırlıklara başlamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Pasta börek kısır ya da patates salatası bi çeşit kurabıye yeterli olabilir. Tek oldugun için. Yardım alırsan yaprak felan sar ya da ailenden iste sarsınlar senin için 
(892 puan) tarafından
Ailem burda yok başka şehirde. Eşimin de annesi gil var ama yaşlı birsey yapamaz maalesef. Ev sahibimden rica edecem mecbur kalırsam kızlarından bir yardım etsin diye ama yine de kimseye ağız eğmek istemiyorum açıkçası. Kısır olabilir kurabiye de yapacam
(9,920 puan) tarafından
Canım öyle düşünme agız eyme diye düşünüyosan cevrendeki kimse samimi değildir sana o zaman. Elbette yardımcı olacaklar sende onlara vakti geldiğinde yardım edersin. Ben mesela geçen yıl kızımın dogum gununu cafede yaptım. İkramlıklar bana aitti. Bı komsuma ciğ kofte yaptırdım bi komsumdan yaprak rica ettim ben sardım ablam kek yaptı ben börek yaptım derken cok güzel bir tabak olmustu. Hem insanları tanırsın böylece kim gercekten dostun kım değil. Baktın yapamıcan bır ıkı cesit yap bol yap geç.
(892 puan) tarafından
Ya yok canım aslında iyi insanlar ama hepsinin bebekleri var bir de tek ev sahibin yok onda isterim belki yardım diye düşündüm. Müsait değilse tanı dediğin gibi az çeşit ama bol yaparım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ilk yaşta yapmıştım cupcake makarna salatası poğaça hazır kuru pasta sarma ve yaş pasta şimdi 2. Yaş gununde eşimle benden başka kimse olmayacak ondada pasta cupcake 1 çeşit daha birşey yaparım çünkü bizbize fazla birşey yapmicam balonlari aldım onlarlada suslerim 
(892 puan) tarafından
Ben yarın yapacam alışverişi. O yüzden bugün kararlaştıralım istedim. Geçen sene eşimin ailesiyle kutladık bayrama denk gelmişti köyde yapmıştık. Ama bu sene arkadaşlarımız komşularımız eşimin 1 2 kuzeni olacak. O yüzden daha detaylı düşünüyorum
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Çarşamba günü de kızımın doğum günü. Pazar kutlucaz ama 30u geçik insan olucaz diye sadece çocuklarla yapmaya karar verdim. Parkta yapıcam çocuklara özel yiyecek yapıcam. Pastayı da ona göre alıcam. Küçük mısır kutuları aldım kullan at olanlardan onlara mısır koyucam çocuklar sever diye. 3 katlı stand aldım onlara yuvarlak çikolata soslu kekler yapıp kürdan batırıcam. Yanına da poğaça yapıcam pasta meyve suyu tamam işte. Bir daha ki hafta da annemler kayınvalidemler filan köyde parkta kutlucaz. Orada daha az çocuk var.
(892 puan) tarafından
Bizim burda öyle park tarzı kutlayacak bir yer yok. Evimiz bahçeli ama herkes kamelyada sığmaz icerde hazırlıcam masayı süslemeleri. İsteyen dışarı çıkar ya da erkekler dışarıda oturur VS. Yani içeride de oturma şansımız olur öyle. Bende geçen senede kürdan var balon  var yarın da hazırlık malzemeleri alacam inşallah. Cupcake olabilir aslında hem pratik olur. Çikolata soslu yaparım biraz tuzlu kurabiye VS. Mantıklı olabilir bir düşüneyim teşekkürler. Sizin bebise de nice yaşlar diliyorum
(2,763 puan) tarafından
Sağ ol canım. Senin bebişe de nice yaşlar. Büyükleri düşünme öyle. Sonuçta çocuğunun doğum günü. Kadınlar erkekler yiyip içip iki dedikodu iki gündem konuşup gidecekler zaten. O yüzden bana çocuk doğum gününe onca kadın erkek gelmesi saçma geliyor.
(892 puan) tarafından
Ya mecbur öyle çağıracaz çünkü akşam yapacaz. Sadece çocuklar gelsin diyemeyiz ki zaten o kadar çocukla baş edemeyiz evin içinde. Anneleri çağırırsak eşleri de gelecek mecbur. Aslında dediğin haklı ama işte geniş çaplı düşününce mecbur büyüklü küçüklü gelinecek

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 212 göst.
28 Nisan 2025 Moda kategorisinde Cerenerenn annesi (90 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 326 göst.
21 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde eslemree (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 691 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,977 cevap

336,435 kullanıcı

...