+1 oy
142 göst.
Moda kategorisinde (77 puan) tarafından

Hanımlar Mayıs'ta oğlumun dogumun günü var 20 kişi falan olacağız biz dahil24 falan oliyrouz bunlar yeter mi sizce yemek yemeden gelecekelr 

Poğaça 

Kozalak kurabiye 

Patatesli gül böreği 

Mercimek köftesi 

Pasta  

Anneme kaynvalideme verdim poğaça börek onlar yapacak pasta benden kurabiye benden mercimek köftesi de benden yaprak yok bende bu sene bitirdim yaprağımk.onun yerine mercimek köftesi yapmayı dusundum de acaba salata tarzı birşey de ki yapsam dedim şehriye falan 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,782 puan) tarafından

patates salatası ile rus salatası da yaptım ben havada kaptılar. ilk onlar bitti. börekler kurabiyeler kaldı. tabi misafir kitlene göre de değişir

(77 puan) tarafından

Kozalak kurabiye dediğim zaten kalan keki kurabiye şeklinde yapıp kenara nesquik takiyrkuz 

(1,782 puan) tarafından

işte tatlı ya o ndenle bunları önermiştim. bazen insanlar tuzlu mideyi tutan bişeyler de yemek istiyorlar

-Reklam-
+1 oy
(13 puan) tarafından

Makarna salatası, kısır ve bir çeşit kek eklenmeli diye düşünüyorum 20 kişiye. Eline sağlık şimdiden.

(77 puan) tarafından

Evet her sene tok gelirler herşey kalırdı bu sene dedim aç gelsinelr poğaça börek pasta kurabiye mercimek köftesi salata yeter snairim 

+1 oy
(807 puan) tarafından

Bana neden az geldi acaba. Patates salatası ve tarator eklenebilir bence. Şimdiden eline sağlık 

(77 puan) tarafından

Ya zaten doyuru u şeyler var salata da şehriye salatası olarak düşündüm herkes seviyor 

(807 puan) tarafından

Yani evet genel anlamda doyurucu. Gözüm salata çeşidi aramıştı elbette şehriye de olur neden olmasın

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 154 göst.
0 oy
12 cevap 287 göst.
29 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma1112 (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
3 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizem_clk21eker (1,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,456,392 soru

23,896,644 cevap

322,078 kullanıcı

...