Kesinlikle linclemiyorum eminim ki bu istemsizce yaptiginiz yasadiginiz bir durumdur. Ama tedaviyi kanul etmek bile durumunuzun farkinda oldugunuzu gosterir. Psokol9jik destek aldiginizda sadece karsi taraf degil siz de biraz rahatlarsiniz. Benim esim de malesef sizin durumunuzda ve davranislari beni asiri rahatsiz ediyor keske oda farkina varsa ve psikolojik destek alsa . Benim esim de beni tek bir yere gondermem istemez gecen ilac yazdirmaya godecektim oglumla annenle git dedi, bir yerde dursak brii yaklassa ona dik dik bakar, biri yanimizdan yuruse carpacak mi diye bakar, cogu zaman herkesi tersler,beni kardesleirmden kiskanir, kendime yeni bir kiyafet alsam gider aninda kendine kiyafet siparis eder. Telefon calsa yuz ifadesini degistirir kim aradi der bu davranilarin bazisini bilerek bazisini istemsizce yapiyor.ama bana sorsaniz inanlmaz yorucu. Aksam aradim annemgil caya gelecekler dedim ise gitmisti. Iyi gelsinler dedi ses tonunu degistirerek yani ailemden bile kiskanacak derece degisik davranislari var