0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Ben bugün çocuklarla markete çıktım ilerlerken bir baktım bir kalabalık var yaklaştıkca gördüm ki Gratis sok oldum nasıl bekliyorsunuz kız onukde 2 kız geçiyordu resmen Gratis çantasını tasiyamiyor :) 2 çocukla asla gidip kuyruk bekleyemem

8 Cevaplar

+3 oy
(1,463 puan) tarafından

Şaka değil lakin üzücü bilmiyorlarki aldıkları her ürün İsrail'e para olarak akıyor .:'(:(

tarafından
Gratis İsrailinmi yoksa ürünler mi İsrail'in ayy çok üzüldüm şimdi nasıl çok alış veriş olacak
(1,463 puan) tarafından
Ürünler israilin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kizzzz beleş resmen niye beklemeisnler
+1 oy
(1,116 puan) tarafından
Yinemi biz geçen bebek arbasina çıkmıştık tesadüf denk geldik bı bakayım dedik resmen rafları boşaltmışlardi eşim dedi sana demeyi untum bizm iş yerin orası tıklım tiklmiş ben dışarı pek cikmadgim için görmüyorum hata burda haberim olmuştu ama o karbaliga girmem bu sıcakta acba nden ucuz yapilyor bu aralar??
+1 oy
(9,128 puan) tarafından
Bende az önce ayvalıktaydim dışarıda sıra vardı Allah akıl fikir versin 
+1 oy
tarafından
Sözde indirim varmış ama fislerini hesaplayan kisiler arada cok fark oldugunu soyluyor ve israile destek yani baska hicbirsey degil gidip saatlercr o kuyrukta asla beklenmez bence
(2,716 puan) tarafından
Gratis bildiğim kadarıyla İsrail markası değil bügün ki indirimde sadece gratise ait marka ürünlerde vardı
tarafından
Ayrintılı bilmiyorum ama genel olarak satılan markalar israile ait oraya giden insanlarda satış algısindan dolayı markaya bakmadan yalnizca fiyata odaklaniyor ama
+1 oy
(2,405 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin diyorum sadece :)

0 oy
(3,849 puan) tarafından
Ben de beklemem de herşey mi indirimde
0 oy
(687 puan) tarafından
Yoksa yine indirim mi var bacim
(2,716 puan) tarafından
Evet canım yüzde seksen bu sefer sadece kendi markasında geçerli

İlgili sorular

+6 oy
12 cevap 928 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esmatuncer (72 puan) tarafından soruldu