Kızlar biri beni müşteri diye kaydetmiş şok oldum
Bi defa gratise numara verdim üyelik acıyolar diye
Sizce gratis mi kaydetmiştir başka kimseye numara vermedim
gratiste sisteme kaydederler kendi telefonlarına değil
internetten herhangi bir şey istediysen kurye falan öyle kaydetmiş olabilir
birinde tatil için aradığım yere 18-22 hazirin gözde hanım diye kaydetmişlerdi😂😂
Bu getcontact uygulamasi mesela ben yeni indirdim uygulamayi kullananlara bilgisi geliyor mu şu kişi uygulamayı indirdi kullaniyor diye
Nasıl bakılıyor buna merak ettim
Meryemseda, gitmiyor bildirim
kahvelihuzur, bacım arama kısmına kendi numaranı yaz sorgula uygulama içinde, sonra atıyorum #20 etiket diye çıkıyor oraya bas😂
@casperiye11 eski torbacılardan kim kaldı😂
Hiç çıkmadı kız 🤣
ssni torbaci seni ☺️☺️☺️☺️
Seni en azından müşteri diye kaydetmişler beni birisi kedi diye kaydetmiş bir başka kişi de Aaaa diye kaydetmiş kedi neyse de Aaa diye kaydedilecek naptım diye merak ediyorum 🤣🤣
Aradığınız biri olabilir mi ben numaraları öyle kaydedip WhatsApptan bakıyorum
Öyle yabancıyı da aramadım ki bilemiyorum 🤭
gratis senin numarani niye kaydetsin kiz baskasidir :)
Bu uygulama benim rehberimdekiler beni ne diye kaydetmiş omu çıkıyor
Senin ki yine iyi,biri beni kim bu s.alak diye kaydetmiş, şok oldum resmen 😂
☺️☺️☺️
Ben de bunu bi kere denesem mi.diye düşündüm ama bu uygulamaya güven olmaz diyorlar sanki. Yani isimler falan doğrudur da diğer türlü.
Uygulama ücretsiz mi acaba
Evet canım
Pki ogrenebiliyor muyuz değişik isimle kimin seni kaydetigini
Onu bilmiyorum canım
Beni de peynir satan inekçi diye kaydetmişler 🤦♀️
Biride Kaymakçı yazmış
☺️☺️☺️☺️☺️
Okuyunca gülesim geldi
Esim 3 hafta once bir motorq bakmış 20 yaşlarında bur cocuk motorun sahibi esim aramis konum istemis motora gidip bakmak icin benim kizimdada var getcontak esim demis bak bakim benim noyu millet nasil kaydetmiş kizim bir bakiyor biri ma.l diye kaydetmiş esim benden şüphelenmiş geldi eve tlfonuma baktı ben değilim 😄sonra motora bakmaya gittik anlasamadilar fiyatta yarım saat sonra ma.l diye kaydeden silmiş ismi 😅esim diyor ben öyle malin motorunu alirmiyim bunu öğrendikten sonra
senin telefonuna bakmasi peki☺️
O günün sabahı kavga etmiştik belki demiş
simdi yukledim.bakayim diye bulamadım ya cikmiyor eski postta bakmisim çıkmış
ben tam guvenmiyorum buna
Beni de notlar diye kaydetmişler
Yeni baktım tüm rehberdeki herkes görünmüyor belli kişiler var biri beni mezarlık diye kaydetmiş ne alakysa
Bende emrah o.ç ve o.ç var skskskks eskı telefon numarası sahıbı ne halt yemıs acaba sjsjsj hepsını sıldım baska kayıt eden yok 🤣🤣🤣🤣
Ahahahhahaha yaa suan boyle dıyınce basıma gelır mı dıye tırstım🤣🤣🤣🤣🤣
Telefon numarasıyla açmayın hesap hatta post acacaiktim bununla ilgili uyarı için bak unuttum gitti çok riskli ve tehlikeli ben kötü niyetli biri de olabilirdim düşün adamın tüm hesabı bende hop açıldı
Ilk hattımı aldıgım gunden ıtıbaren teyze tacız edıyordu arayıp ben aramadım dıyordu numarayı degıstım sımdı sıra emrahta gecen bı ogretmen yazdı emrahcım unıvesıteyı hangısı sectın dıye dedım yanlıs yazdınız 🤣🤣🤣🤣 ha bıre bıde arkasları arıyo aloo emraaahhh dıye 🤣🤣🤣🤣🤣 yakındır bunuda kapatıcam cok az kaldı
Instagramı numara ıle acmayalım mı dıyorsun sımdı ben hep numara ıle acıyorum yaa :/ bu saatten sonra e posta ıle yaparım
Emrah hattı neden kapattiysa 😅😅😅 tövbeler olsun
1,476,733 soru
24,173,447 cevap
335,983 kullanıcı