0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (6,834 puan) tarafından

image

Kocam mesai de bende 5 buçukta geldim öyle yoruldum ki iş yerinde dün gece yemeğimi yaptım hissetmiş gibi hazırdı kahvemi yaptım balkona yayıldım :D

Akşam menü de neler var kızlar siz neler yaptınız :D

Benim menü 

Dana yahni 

Soslu tavuk kizartcam 

(ben kırmızı et yemiyorum o yüzden ayrı  eşime bı tabaklık atmistim poşetlere kurbanlık onu çıkardım)

Pirinç pilavı 

Cacık 

Çok şükür bugünlerimize <3

Siz neler yaptınız kızlar :)

7 Cevaplar

0 oy
(2,924 puan) tarafından
Geberiyorum. Arefeden beri yer görmedi popom. Bugünde büyük temizlik yaptım. Ölüyorum derken kendimi parkta buldum. Kızın gönlü olsun eve gideyim banyo yapayım bir kahve yapıcam tek yudumda içicem. 
(6,834 puan) tarafından
Kız durmuyor mu kaç yasinda kızın canım
(2,924 puan) tarafından
33 aylık. Durmaması değil de. Birkaç gündür çikarmadım parka evde değildik kıramadım.
(6,834 puan) tarafından
İstiyor cocuklar gülüm ya bende çalışıyorum annem bakıyor gecen 9 gün tatil sürekli gezmek oynamak istedi napsin çocuklarda ilgi istiyor
(2,924 puan) tarafından
Valla biz zaten hergün cikiyorduk. Bayramdan beri hergün bir yerlerdeyiz. Şehir dışı falan derken ben zaten çok kötü oldum. Bugün bari cikmayalım yarın çikariz dedim ama olmadı :)
(6,834 puan) tarafından
Yine küçüklerin dediği oldu :)
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Eşimle bugün dışarı da yedik, o çaya arkadaşına gitti. Bende eve geldim tv izliyorum.  Afiyet olsun.
(6,834 puan) tarafından
Sağol canım :) size de afiyet olsun :)
0 oy
(3,905 puan) tarafından

Afiyet olsun canısı benim menü dünden kalanlar 

Makarna 

Cacık 

Maklube :D

(3,905 puan) tarafından
Etli pilavlı kızarmış sebzeli bir yemek canısı bide teşekkürler
(6,834 puan) tarafından
Aa ilk kez duydum tekrardan afiyet olsun nereye ait hangi yöreye ait
(3,905 puan) tarafından
Teşekkürler canısı valla Mardin'e geldim buradan öğrendim ama güzel kurtarıcı bir yemek. Önce etini pişiriyorsun ama tamda pişirmeyeceksin ardından patlıcan patates ve biberlerin ayrı ayrı kızartıyoruz, tencereye ilk eti dökecen ardından altına kızartmalarini yerleştiriyon sonra üstüne az pişirdiği pirinci ekleyon suyunu da üstüne ekliyon az da karabiber biraz pişsin arada bakiyon tadına pişti mi diye tabi suyuna da bakiyon öyle işte en sonda ya sen ya eşin alıyor tencereyi tepsinin ortasına döküyor afiyetle herkes yiyor tabi herkes kendi tabağına yettiği kadar dolduruyor. Biraz karışık yazdım ama uzundu napim:))))
(6,834 puan) tarafından
Hmm denemeye değer afiyet olsun canım çok sağol :)
(3,905 puan) tarafından
Teşekkürler ve rica ederim canısı
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Afiyet olsun duu

(6,834 puan) tarafından
Sağol canım:)
0 oy
(1,709 puan) tarafından

image

bir fincan ictim kesmedi 2 ciyi içiyorum sigaram la beraber oglani yatirdim bu gün anam ağladı sabah eğitime gittik oğlumla sonda at at diye tutturdu 39 derece havada güneşin altinda at binmeye götürdük eşimle beynimiz aktı eve geldik temizlik yaptim yemek yaptım eşim oğlumu aldı oyun parkına avm ye götürdü geldiler yemek yedik eşim işe çıktı biz bahçeye indik baktık çocuk yok oynayacagi dondurma almaya gittik döndük bi baktık sitede 10 çocuk oynuyor haydaa koştur koştur tekrar gittik onlara da dondurma aldik döndük oynadılar cocuklar bisiklet sürüyordu benim azman tutturdu bisikleti indir bende sürecem diye tekerlekleri inmiş süremedi illa surecem dedi taksi cagirdim koca bisikleti benzinlige şişirtmeye götürdük geri döndük arkadasi kalmamis boşver sürmicem eve cikalim dedi sabahin 5 inde uyaniyor her gün ilaç falan da fayda etmiyor arkadas artik sinirlerim boşaldı sinirden gülüyorum :) hadi kendimk geçtim esim geceden geldi sabah 9 da yatti saat 1 de ata gidicez diye 4 saat uyumus adami kaldirdi gün icinde de uyutmadi 12 saat gece vardiyasina gitti zavalli kocam ahhshahs

(6,834 puan) tarafından
Oy oyy okurken yoruldum :D yazık kiz adama
0 oy
(10,162 puan) tarafından

Meloş hanımı oyun parkına getirdim 

image

(6,834 puan) tarafından
Ohh mis :)
0 oy
(4,420 puan) tarafından

Ben de kahvaltı yaptım az önce birazdan kahve yaparım bizimkileri arayıp konuşurum tekrardan:D eşim bugün 3 arkadaşıyla mangala gidicek benden rahatı yok. Benim makarna salatam var oh miss

(6,834 puan) tarafından
Hangi ülke :)
(4,420 puan) tarafından
Amerika canım, aynen bazen sorulara cevap verdigimde saat dilimi farklı diye birden bana da farklı geliyor cevabım
(6,834 puan) tarafından
Hahaha :D buraya geldiğinde falan  denge sasiyordur dimi
(4,420 puan) tarafından
Yok ya ben daha 8 ay önce taşındım resmi olmadan yani. 3 4 sene oraya gelmem zor en az aman geleyim de saat dengem şaşsin hiç önemli değil:D
(6,834 puan) tarafından
Öyle canım gurbetlik çok zordur eminim hele ki ülke dışına :/

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 688 göst.
15 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 702 göst.
+1 oy
16 cevap 750 göst.
0 oy
28 cevap 865 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,389 soru

24,168,414 cevap

335,728 kullanıcı

...