0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
5 senedir evliyim evliligimin başinda ablam hiç istemedi eşimle evlenmemi neymiş eşim düğün istemiormuşta bõyle şeymj olurmus. Kayinvalidem kanserdi nişanimdan sonra kanser oldugunu ögrenmistik 4 evreydi ve iyleşmesi imkansizdi doktoru 6 ay ömrü var demisti bende eşimle anlasip dugun degilde nikahtan sonra daha sessiz restorant kapatmak istemistik sonucta kadin kanser hicbir dermani yok ama benim amcam ve halam bunu duyunca hergun bize gelip babami doldurdu hatta esimi arayip calgisiz dugunmu olur dedi? Oda yetmezsmis gibi ablam bana destek olacagina dusman oldu ve amcamlarla bir oldu. Herneyse kucuk dugun yaptik 100 kisilik dertsiz borçsuz cok aukur ii gecti. Ama esimin ahida amcama ve ablama tutmustu. Amcam migde ameliyati oldu ve kendine okadar özguven geldiki 60.000euro cekip karisini aldatti 4 cocukla ortada birakti ee.. para bitti aşk bitti kariya geri döndu simdi calisamaz halde eşi temizlikte calisiyor yaa iste neoldum degil ne olacam diyeceksin. Ablama gelince eşi calismaz ablam calisir okulda. Ablam ve enistem annemlerde kaliordu fakat annem ve babam rahatsiz oluyordu cunku eşi calismiyor kizim calisior diye. Birgun anneme gittik enistem esimle biryere gitti arabaya biner binmez hemen annemi babami hatta ablami bile esime kötulemis eşim bunu tabi bana anlatti bende anneme soyledim bakin damadiniz esime annemin iki yuzlu oldugunu sinsi kari oldugunu babamin ***** oldugunu ablaminda baskiyla yasadigini anlatmis. Anneme deyince babana soyle dedi bende eminmisin anne dedim evet dedi banada yapior dedi asagaya inip ablani kötuluyor ablanada beni kotuluyor dedi. Neyse bunlar geldi ablamda isten gelmisti dedim emre sen bi gel ne hakla bu evin rizkini yiyipte annemi babami kotuluyorsun dedim dedikodu yapiosun calismion karini calistirion benim babam gece gece calisacak sana bakacak oylemi dedim ee bisey diyemedi yemin ederim ben bu evden gidicem dedi dedim git ablamda bu yuzden bana kustu hic konusmuyor ablam evlenince her hafta onda kaliordum mecburen cunku bu mal kagit islerini bilmiordu ben evlendim ablam 1 sefer bile evimin kapisindan bile gecmedi. Hergun aklimda gece ruyagma girip ablamin öldugunu goruyorum msj atiorum hala beni suclior senin yzuunden babamin yanindan ayrildim diye bende kocan ne ise yarior babami beslesin kocani dedim bana catacagina kocana cat ne ehliyeti var ne calismasi var hicbir isi begenmior! Ayy sinir oldum uzun oldu kbakmayin

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
birincisi herkes çalgılı çengili düğün yapmıyor, baya dualı düğün de oluyor. kaldı ki kimi ne. herkes ne meraklı milletin mutluluğuna. 

ablana gelince bu işe yaramaz adamla hala evli ve seni mi suçluyor? gerçekten çok acayip. ölüm var kalım va insan üzülüyor ama o bu şekilde mutluysa sen hiç üzülme. gider barışırsın 3 gün sonra başka bir şey çıkarır 
(121 puan) tarafından
Malesef öyle eşim gucu yoktu kendi calisip birde annesine bakiyordu kanser oldugunu duyunca soyledi masrafsiz dugun yapalim diye babam ve annem kabul etti fakat amcam herzaman bize gelip babami doldurusa getirmisti.. ablamda hala ben msj atarim arada bir yardimci olim ev icin vs diye fakat beni kotulemeye baslayinca pes ettim evin kucugu benim ve nedense kucukler sanki onlara göre cekemez oluyor kendi bilir herkes sasirior zaten koca calismior diye
tarafından
bazen ablan da olsa uzak durman gerekiyor. kimse böyle olsun istemez ama o seni 1 gram düşünmüyor gerek yok. amcan da zaten akrabanın akbaba olduğunun kanıtı. sanane yani sanane anası babası varken sanane
(121 puan) tarafından
Işte eşim zaten cok uzuldu amcama Allah mutlaka cezani vericek bu zor durumumda zorluk cikartiorsun diye bak migdeyi kucultugu icin aşiri zayifladi çalisamior hasta oldu karisini aldatti böburlenip geziordu birde guya en sevdigi yiğeni bendim kendisininde 2 kizi var
-Reklam-
0 oy
(747 puan) tarafından

Evet baya uzun olmuş sonuna kadar okudum yazayim gari :) 

Yani sen raziysan dugununden falan kime ne ayrica kanser durumu cok kotu herkesin anlayis gostermesi gerekirdi keske ablanin meselesine sen degil de annen baban dedeydi gidin evden diye herkes agzinin payini almis oturmus ama senin icin rahat degil barismak istiyosun tabi 3 günlük dünya ablanda uzatmak yerine haklisin kardesim deyip kenara gecmiyosa ayip etmis sen mutlu olmaya bak gerisi napyosa yapsin 

(121 puan) tarafından
Aynen öyle fakat annem ve babam kizim mutlu olsun susiyim der yani soylemezler ondan bana soyledi soyle babana diye. Bende haksizliga gelemiorum ablam calisior o evde kari gibi babamin evinde oturup keyif yapior birde kuş bakior yetmezmis gibi benimde ogulum var oyle birsey yapsa ilk ben mudahele olurdum damadin annasi babasida birsey demior olmaz diye nankörluk bu babam 60 yaşinda kaynakta calisior adam damat evde annemle oturuor olmaz ayip birsey

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,285 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 781 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 780 göst.
15 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyery (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,131 göst.
13 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Sultanhanimm (401 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,134 soru

24,094,681 cevap

332,001 kullanıcı

...