0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,211 puan) tarafından
Kek yaptım kabarmiyor kekim 1 çay bardağı süt ile nasıl kurabiye yapabilirim tariflerde terayagi falan yazıyor onun yerine sıvı yağı kullansam olur heralde güzel olmaz yine çöp olur diye korkuyorum siz nasıl açtınız cocuklarinizin diyetini

3 Cevaplar

0 oy
(4,592 puan) tarafından
Bebegin neye alerjisi var laktozami

Birde cahilligime ver diyet nasil aciliyor anlayamadim
(1,211 puan) tarafından
Süt ve süt ürünlerine diyetide kek kurabiye ile aç dedi doktor içinde 1 çay bardağı süt olacak dedi
(4,592 puan) tarafından
Anladim canim benim kizinda laktoz alerjisi var galiba ne zaman sut icse yogurt yese karnim agriyor diyor
-Reklam-
0 oy
(305 puan) tarafından
Canım ben gastoroji doktorumuz ilk yumurtalı şekerli yağlı kek yaptım onu yedirdi birsey olmadi 1 hafta sonra yogurt yap dedi onu yedirdi yine birsey olmadi o zaman damar yolu bile acti 
(1,211 puan) tarafından
Canım sut ve süt ürünlerine alerjisi var bebeğimin doktor bu ay hem kek kurabiye ver içinde 1 çay bardağı süt olsun dedi
(305 puan) tarafından
Banada yogurtver dedi
0 oy
(10 puan) tarafından
Benim bebeğim  süt ve besin alerjisi vardı bir günlük hastaneye yatırarak gözlem amaçlı yavaş yavaş ev yoğurdu verdi çok şükür bişey çıkmadı iki hafta boyunca ver dedi iki hafta sonra pankek yap getir dedi yapıp gitti 3.4 saat boyunca azar azar verdik bide haşlanmış yumurta oda bişey çıkmadı liste ki şeyleri her hafta bir şey yap dene dedi şimdilik Bir şey yok çok şükür Allah yardımcın olsun 
(1,211 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
12 cevap 400 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatma ay (98 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 189 göst.