0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,273 puan) tarafından
Diyet yapıyorduk kızım kaka yapmadan ağlıyor yapınca rahatlıyor bu durum ara ara oluyor gaz problemi de var doktor diyet yaparak yanlış mı yapıyoruz acaba dedi labne ver dedi yine kıvranıyor gece ama uyuyor gün içinde huzursuz değil ama yine sabah ağlayarak kaka yapıyor başka belirti yok ben nasıl anlayacağım şimdi bu labnenin kızıma dokunup dokunmadigini ya testler temiz bu arada o yüzden doktor labne ver dedi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,273 puan) tarafından
15 aylık şuan kızım 
-Reklam-
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Diyet acarken ilk olarak labne mi verdiniz ?
(1,273 puan) tarafından
Hayır kek ile başladık canım
(6,541 puan) tarafından
Bebege mi kek verdiniz
(1,273 puan) tarafından
Doktor dedi canım keke 1 çay bardağı süt koy çeyrek yedir kek kurabiye yap dedi o ne derse onu yaptım
(6,541 puan) tarafından
Yanlis olmus canim. Sut bu sekilde alerjisi olmayan bebeklere bile onerilmiyo. .
Once kendiniz yogurt yapip bu yogurttan lor yapacaksiniz. Sonra o loru 200 derece firinda 5 dk pisireceksiniz oyle vereceksiniz. Ona tepki vermezse yogurtla kek,pocaga ,kurabiye yapabilirsiniz.
0 oy
tarafından
Diyet açma yavaş yavaş süt ve süt ürünleri vermek birden değil biraz biraz ama sizinki büyük bence başka sorun olabilir 
(1,273 puan) tarafından
Kek ile açtık canım ilk
0 oy
(215 puan) tarafından
Diyet açma bu şekilde yapılmıyor bacım 3 ay diyet yaptım hemde çok sıkı hiç kaçak vermedim benim oğlum deli gibi ağlıyordu kanlı kaka yapiyordu kaka tahlili sonucuna göre laktoz intoleransi dedi doktor ama ben yemedigim halde çocuk bayağı rahatsızlık yaşıyordu biz alerji doktoru dahil gastroenteroloji bölümüne de gittik oda bana dediki günlük sen ne yiyosan onları liste yap altına da çocuğun günlük yaptığı kaka resmini koy 10-15 gün sonra gelin bakalım dedi ama doktor beni anlamıyor sanki çocuk sümük gibi ishal günde 10 defa kaka yapiyodu 4-5 aylık çocuk günde 10 kere yaparmi her Allah'ın günü bu şekildeydi gastro doktoru bizi çok kaale almadı kendisi kalkıp muayene etmedi yanındaki bayan sekreter yaptı resmen muayeneyi sinir oldum bidaha gitmedim çocuk 11 aylık oldu biz hala neyi var inan bilmiyoruz hala sancilanir arada kanlı kaka ishal sorunu kesildi şükür günde 2 kere falan yapar kakayida ama sancilanmasi sürüyor hala Rabbim şifa versin ben doktorları da anlamıyorum hadi biz okumadik bilmiyoruz onlar niye bişey demiyor yani diyecegim benim çocuğum alerjik çocuk tüm bünye olarak hemde 3 kez bronşit olduk hastanede yattık alerjik astım bronşit denildi en son işte hala karın ağrısı var yani senin kızın başka biseyi de olabilir gastroenteroloji bölümüne git 
(6,541 puan) tarafından
Evet bende universite hastanesi alerji bolumune goturdum ama hic ilerleme olmadim.
Evet imkaniniz varsa sehir disinda iyi bi doktora goturun.
(215 puan) tarafından
Ozel.klinige gidip tek muayeneye çocuk 5 aylıktı 2500 TL para verdim ayrı olarak üniversite hastanesinde profesör öğretim üyesine götürdüm bişey demiyorlar
(215 puan) tarafından
Minnak35 ben diyet acali çok oldu doktor açtırdı hatta bana dediki ne zamana kadar yemeyeceksin aç diyeti onunda bağırsakları alışsın bişey olmaz ben çocuğa ne dokunduğunu hiç anlayamadım bazen hicbisey yemedigim gün bile çocuğum sancilaniyor ve su 4-5 gündür sürekli burnu yine fosur fosur akmaya başladı tikanacak diye korkuyorum bı tikansa hastanelik olacaz inanki sürekli çocukta bı hırıltı hışırtı var düdük gibi ötüyor çocuk ve doktor bana ne dedi biliyomusun besin alerjisi asla hırıltı yapmaz dedi bunu diyen devletteki doktordu üniversite hastanesindeki doktor da bazen yapabilir dedi ve özel klinikteki doktorda saçma sapan şeyler söyledi alakasız alakasız
(1,273 puan) tarafından
Alerji hırıltı yapıyor canım benim kızımın sürekli sırtını dinliyolardi soruyolardi hırıltı varmı diye
(215 puan) tarafından
Bana doktor dedi alerji doktoru resmen asla asla yapmaz diye benimle inatlasti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
24 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininmasali (1,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
12 cevap 471 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatma ay (98 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 204 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,418 soru

24,098,635 cevap

332,241 kullanıcı