0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (5,314 puan) tarafından
Kizlar masal ozel egitime gidiyor deprem den bir hafta sonra basladi uzun suredir hic vurup isirmiyor ama Tokata gidip geldigimizden beri çocuk o kadar degisti ki surekli vuruyor ciziyor isirmaya calisiyor ergoterapistmiz hayir isiramazsin istemiyorum canim yaniyor gibi yaklasin diyor kizilcak durum olduğunu bilsin diyor kac gundur oyle yapiyorum hala devam ediyor bireysel ogretmenimiz etkiye tepki verin bakmadan diyor yani isirdiysa bakmadan eline vurun diyor onu da yaptim daha hircinlasiyor sizin hiç boyle bir durum oldu mu nasil vazgecirdiniz 

1 cevap

0 oy
(2,337 puan) tarafından
Canım benim kızımdada vardı. Parmağımı kaldırıp gözlerinin içine bakarak biraz sesimi yükselterek "beni ısırmanı istemiyorum, beni ısırmandan hoşlanmıyorum." Dedim. Ve bunu yapmadan onun ısırcağı zamanı tahmin edip izin vermeden söyleyeceksin. İzin vermeyeceksin seni ısırmasına bu kız bağır çağır öfkeni çıkar demek değil ama. Bacağınamı geliyor ısırmaya elinle kapat engelle. Ve bunları söyle net ol sanade bu cümleleri kullancaksın beni ısırmanı istemiyorum, beni ısırmandan hoşlanmıyorum bu kadar. Sonra benimki hıncını alamayınca yastık ısırmaya başlamıştı istedikleri olmayınca buna başvuruyorlar çocuklarda bu davranışlar normal sayılıyor. Oda biraz ısırırsam yapar ağlarsam yapar kafası ama bunuda öğretenler bizleriz ağlamasın diye hemen istediğini yaparsak yada önce hayır sonra evet dersek bunlar böyle yapıyor çocukları birşey hayırsa hayır birşey evetse evettir ağlamasının birşeyi değiştirmeyeceğini düşündürmen gerek. Sendromlar var yaşlara göre
(5,314 puan) tarafından
Saol canim bir de yastigi deniyim aslinda uzun suredir yapmıyordu cocuk hastanede yatti orda ilaclardan cok degisti o an isirdiginda da haliyle tepki vermedim cani aciyor vs diye
(2,337 puan) tarafından
Ben ısırması için yastığa yönlendirmedim canım o beni anladığı için yastığa yöneldi gibi birşey oldu aslında.
(2,337 puan) tarafından
Ama öfkesini yastıkta atabiliceğini söyleyebilirsin.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 183 göst.
16 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,792 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Rabia2 (426 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 246 göst.
0 oy
7 cevap 348 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,020 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,975 soru

24,024,169 cevap

328,357 kullanıcı