0 oy
388 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (682 puan) tarafından
Kızlar yemiyor yemiyor yemiyor bide hastalamdı hastanede yattık kilo verdi ishalden kusmadan . Meme istiyor ama benim sütüm yok denecek kadar az süt gelmeyince de kızıyor mama aldım içmiyor istemiyor ne versem ağzını kitleyip ağlıyor . Ne sever ne yedircem tıkandım resmen 

10 Cevaplar

+1 oy
(16,792 puan) tarafından

2 yaşında 9 kilo olan kızım ben ne yapayım :)

(23,215 puan) tarafından
Hee fato seninki farklı. Benimki yemek görünce kafasını öyle hızlı ceviriyo ki ağzını tutturamiyorum bı turlu. Es kaza tutturdum diyelim cikariyo hemen ağzından.
(6,388 puan) tarafından
Biz oda oda geziyoruz o kaçıyor ben yakalıyorum bir de hadi annem hadi diyorum. Geçen oyun oynuyoruz beni taklit ediyor hadi annem hadi noluy noluy diyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :))
(23,215 puan) tarafından
Agsgsgdg ya ne fenalar ya ☺️ herşeyin farkındalar . Sen bı de hemsiresin deme . Sen bile çözüm bulamadiysan ben hiç zorlamayayim kendimi
(6,388 puan) tarafından
Ooo valla neler denedim laf aramızda telefon ile yedirmeyi bile denedim :)) asla yemedi.  
Kaç tane Dr a gittim. Zinco verdiler onu da kustu içmedi.  Ben söküğümü dikemedim, elendim ben :)
(23,215 puan) tarafından
Aa aslinda ben hiç denemedim telefonu. Onu da deneyeyim☺️ çocuğun içinde olcak yemek.istegi. napalim sütten kesince yerler inşallah
-Reklam-
0 oy
(23,215 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa başına surer. Bizimki 8 kiloydu 11 ay kontrolünde 
(682 puan) tarafından
Ah ya yemeyen çocuk kadar zoru yok . Vitamin alamıyolar bağışıklıkları da düşüyor
(23,215 puan) tarafından
Bilmez miyim bacım. Benim oğlum da böyleydi. Yiyen çocuğa denk gelemedim bı turlu
0 oy
(17,288 puan) tarafından
Vallahi aynı durumdayız seninle. Yemek yemiyor sadece emmek istiyor. Benimde sütüm yok. Mamayı kabul etmedi hiç. Vitaminler ,iştah açıcılar hiç işe yaramadı. O yemiyor ben kendi kendimi yiyorum. 
(682 puan) tarafından
Valla bende kendimi yiyorum bitiriyorum napıcaz bilmiyorum artık
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Mutfak oyuncaklari oluyo mama masasina yapisan belki onlarla oynarken yiyebilir ben almadim alabilirim belki telefonla da yemek yediren bir cok anne var o vidyo izlerken hemen yedirebilirsin belki dikkati daginikken ve havalardan galiba sadece meyve suyu aysti iciyo benimkiler ellerinede kuru ekmek veriyorum cunku kahvaltilik reddediyorlar birisi 1 yasinda 10 kilo digeri 3 bucuk yasinda 16 kilo onlara bile zayif diyo esimin tarafindakiler cok hareketliler yapabilicegim bir sey yok yemekte yapamiyorum tasinicaz diye bir kac haftadir bazen balli ekmek yiyorlar boyle seviyo kucuk olan kizim ama bol su iciriyorum bal yerde
(682 puan) tarafından
Benim bi büyük var oda 3 yaş 10 kilo sıyırcam artık gerçkten hemende hastalanıyolar  malum vücuda vitamin girmiyorki
(2,129 puan) tarafından
Evt cnm
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Makarna ve kizartmasi bile mi yemiyor.Benim 1 yasinda kizim bayiliyor bu ikisine kendi eliyle yemeknistiyor her seyi sizinki de oyle olabilir mi.
(682 puan) tarafından
Benim ki eliyle yiyemez canım ağzına obje götüremiyor henüz down sendromlu olduğu için makarna kızartma  gibi şeyler de yiyemiyor henüz çiğnemesi gelişmedi püre yiyor hep
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bir yaşına girmesine 10 gün kaldı ve 7.400 şuan kilo verdi diş yüzünden doğum kilosuda önemli tabiki ama çokta az bir kilo değil yemiyor ve mudehale etmeye çalışıyoruz doktoruyla doktor inadından yemiyor diyor yaptığı davranışları anlattım iştah şurubu başladık yüksek kalorili mama vermeye çalışıyoruz herzaman içmiyor onuda yazdı markaları biz aldık hepsini denedik içlerinden bir tanesini icti zaten sadece masada yedirmeye çalışmaktan vazgeçtim nasıl yerse öyle veriyorum yemiyorsa zorlamadan tekrar tekrar deniyorum sürekli bir yemek yapma ve yedirme çabasındayız ki çoğu şeyi yemiyor zaten poğaça yediği pastaneden tutta içtiği suyun markasına kadar ayırt ediyor heleki yemekteki baharat vs. Koyma zamanına bile yemiyor diye takilmani gerektirecek bir kilo değil 
(682 puan) tarafından
İnsan takılıyor canım benim oğlumun kalbi delik doktor kalbine yük biner kilo almaz sa dedi öyle diyimce ben resmen kör kuyulara düşmüşüm de çıkamamışım gibi hissettim nerdeyse 4 kilo doğdu oğlum.  1 yaş 8,5 kilo 6 aylıkken de 8 kiloydu bir anda durdu kilosu daha da almadı bekadar kötü hissediyorum aylardır :(
(2,262 puan) tarafından
Gece yatirmadan önce meyve yedir kilo yapıyor  iştah şurubu da kullanabilirsin ben daha yeni basladim faydası olacak mı bilmiyorum ama yemeyen bebekle hayat eziyete dönüşüyor kendi eline ver döke saça yesin oyun oynarken yedir ben öyle yapıyorum artık masada mama sandalyesinde otup yiyecek diye diretmiyorum baya kuralciydim baktım iyice yemiyor  en azından o şekilde biraz biraz yemeye başladı
0 oy
(49 puan) tarafından

Benim kızım 18 aylık 10 kilo. Normal yemiyor :( yemek tüm annelerin ortak derdi sanırım :'(

0 oy
tarafından
Oğlumun sınıf arkadaşı 4 buçuk yasinda 11 kilo ilk duyduğumda şok oldum 
0 oy
tarafından
1 yaşında 10 kilo doktor banada az geride yaşıtlarına göre dedi çok az yiyor bizimkide
0 oy
(388 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşını geçti hala cicibebe süt dışında hicbirsey yemiyo onu da günde toplasan iki biberon anca :-( ne yapmalıyım hiç bilmiyorum veriyorum yemeği verdigimi çıkartıyor 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 872 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 316 göst.
10 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Ozlems (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 292 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 175 göst.