0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (839 puan) tarafından
Sezeryan göbeğini sadece ben mi sevmiyorum nasıl gider aceba yapıştı gitmiyor 2.5 yıl oldu doğum yapalı:/

6 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Ah ahh o bende de var gitmiyor sinir oldum kilomu verdim ama o duruyor sporla gider ancak
(839 puan) tarafından
Kiloyu nasıl verdiniz
(2,075 puan) tarafından
Diyetisyenle düzenli gittim
-Reklam-
0 oy
(705 puan) tarafından
Bende çok az kaldı çocuğun peşinde koşmaktwn
(839 puan) tarafından
Bende bı sabah kalkarım bide akşam yatarım ama gitmiyor
(705 puan) tarafından
Yemekte yiyemem ben kahvaltı yok öğlen az bişey atistiririm birde akşam yemeği sanırım o yüzden oldu
(839 puan) tarafından
Olabilir tatlı yer misiniz ben çok severim:/
0 oy
tarafından
Benim gitti doğumla beraber hahahah doktor dedi sende göbek falan yokmuş hadi iyisin eritmek için ugrasmiycan diye 
(839 puan) tarafından
O nasıl oluyor ay öyle de varmış :)) ne kadar güzel
tarafından
Ama ben hiç kilo almadım canım yani aldım 5 kilo falan oda gitti doğum anında normade de zayıfım bide benim 3 normal doğum var sonuncum sezeryan oldu
(839 puan) tarafından
Haa o yüzden o zaman ne güzel ya maşallah size
0 oy
(510 puan) tarafından
ilk doğumsa sezeryanda bi kac aya o yemene icmenede bagli gidiyor ben sezeryanla dogum yaptim ilk cocugumu 4 5 ay sonra zayifladim sobra göbeğim gitti suan ikinciye hamileyim 2 aylık yine sezeryan olucam büyük ihtimalle ikinci sezeryan da da cabuk gider mi karnım görücez :)
(839 puan) tarafından
Evet ilk canım
(510 puan) tarafından
allahalla ilk cocukta aslında göbek kalmaz gider o birazda senin beslenmene bağlı cnm kac kilosun normalde kilon varmı
(839 puan) tarafından
73 kiloyum canım
(510 puan) tarafından
normalde ilk cocukta sezeryan göbeği gider ama beslenmene dikkat etmiiyorsan ondandir
(839 puan) tarafından
Aslında öyle yemek kahvaltı değil de kek çikolata kola onlari fazla yerim içerim
0 oy
(4,111 puan) tarafından
Ben de sezaryan oldum. Sıfır göbek hiç yok. 23 ay oldu doğum yapalı. Ki ben 18 kilo almıştım. Bence vücut yapısıyla alakali bir durum. 
(839 puan) tarafından
Bencede evet bazıları hiç doğum yapmış gibi değil maşallah ne güzel
0 oy
(5,749 puan) tarafından

4 yıl oldu kanka olduk yaşıyoruz beraber:D

(839 puan) tarafından
Kıyafetlerde hiç güzel durmuyor ay insanın siniri bozuluyor:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
26 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 186 göst.
+1 oy
10 cevap 409 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mryftma (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 398 göst.
12 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,907 soru

24,050,837 cevap

329,661 kullanıcı

...