0 oy
411 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,496 puan) tarafından
Kızlar sezeryan olalı 15 gün oldu az biraz toparlandı gibi oldu şişliklerim indi ama göbeğim hamilelikte çok büyüktü herkes ikiz mi falan diye soruyordu sezeryan olunca pıstı kaldı öylece olduğu gibi dikişlerin üstüne sarktı. Korse giyince de göbek deliğimi sıkıyo normal birşey mi bilmiyorum ama sıktığı için rahatsız ediyo 1 gün giyip 1 gün giymiyorum. Böyle kalmaz dimi? Bu göbek neyle nasıl eriycek

10 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Biraz yemene dikkat etcen canım bol su içiceksin korse taksan daha iyi olur her gün belli saatler aralığında unuttum şuan kaç saatti de 8 saatten fazla takmamak gerekiyo diye hatırlıyorum emin değilim. Zayıfladıkça zamanla gidiyo bende de hala var ama kilodan veremedim hala 2.5yyaşında oplum
-Reklam-
0 oy
tarafından
valla benimki gitmedi. istemiyorsan seninki gider umarim.
0 oy
(638 puan) tarafından
3 aylık hala var sinir oluyorum ya
0 oy
tarafından

Yemene dıkkat et 

Bol su ıc

Korsenı kızarsam da morarsanda tak :D

Birde sabah oglen aksam mekik kendını zorlamadan tap netten bak seylere 15 li 3 set sabah 3 öglen 3 aksam yapabılırsın ben 1 ay sonrasında baslamıstım dogumdan ve toparlandı 

tarafından
Sezeryandan sonra bi sure egzersiz yapilmaz diye biliyorum
tarafından
Ben doktoruma sorarak basladım canım bır sıkıntı yok 1 ay sonrasında baslayabılırsın yanma acı olursa bırakırsın zorlama kontrolu dedı bısey olmadı yanı kısı kendını bılır zaten
0 oy
tarafından
8 aylık halen göbek var 45 kiloyum ama halen ufak bir görüş var
0 oy
tarafından
Gitmiyor ☺️☺️☺️☺️
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Gitmedi, gitmiyor, gitmez gidekalasıca 

Çok göbeğim yok ama çizginin üstüne geliyo hafiften 

Ama yıllar oldu bana
0 oy
(5,213 puan) tarafından
18aydan selam doğum önceai kiloma düştüm göbek azda olsa var doktorum plank yapmamı önerdi çünkü korseyi sürekli takmıyorum 
0 oy
(11 puan) tarafından
Biraz yapı meselesi oluyo canım o ben hastaneden çıkar çıkmaz korse tayt ve korse kullandım bebegimin 40 çıkmadan göbek filan hiç bi şey kalmadı ama hamilelikte de çok aşırı göbeğim yoktu 3 ay olmadan da eski kiloma döndüm hatta şuan daha altındayım kilonun biraz öğünlerine dikkat et sadece sit yapan sağlıklı şeyler ye bol su iç gider inşallah:)
0 oy
(6,849 puan) tarafından
40 in çıkınca mekik dedi doktorum ben hala y.amuk gezdm 2 sene oldu hala hafif sarma göbek var 25 kg da verdm halbuki eski kg ma bekarken 6 kg daha versem doncem 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 307 göst.
0 oy
3 cevap 271 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 367 göst.
10 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweet rainbow (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
13 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgiumt (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,060 soru

24,133,830 cevap

334,197 kullanıcı

...